ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το story του Τσόρι με Απόλλωνα

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ντομίνγκες EUROKINISSI SPORTS

Στον Απόλλωνα Σμύρνης χειρίζονται με προσοχή το θέμα Τσόρι. Εκτιμούν ότι θα καθυστερήσει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα με τον Αργεντινό, αλλά ποντάρουν στην επιθυμία του να μείνει στην Αθήνα.

Το γνώριζαν στον Απόλλωνα Σμύρνης από την πρώτη στιγμή πως ο Τσόρι δεν θα έμενε στον Ολυμπιακό. Άλλωστε δεν ήταν οι άνθρωποι της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" που προσέγγισαν εξ' αρχής τον Αργεντινό, αλλά το αντίστροφο. Μάνατζερς έριξαν στο τραπέζι το όνομά του.

Τους προτάθηκε ο 36χρονος και φυσικά ενδιαφέρθηκαν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του. Τη Δευτέρα (19/6) ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχαιρέτησε τον Ντομίνγκες και από εδώ και στο εξής οι "κυανόλευκοι" θα περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Στον Απόλλωνα ξέρουν ότι δεν είναι μια εύκολη υπόθεση και τη χειρίζονται με προσοχή. Αυτό το διάστημα ο Αργεντινός είναι στη Βαλένθια και τις επόμενες μέρες θα μεταβεί στην πατρίδα του, ώστε να λάβει μέρος στο φιλικό των "φίλων Καβενάγκι", την 1η Ιουλίου. Τι σημαίνουν όλα αυτά;

Στον Απόλλωνα θεωρούν ότι η απόφαση του Τσόρι για τη μεταγραφή του δεν θα ξεκαθαρίσει άμεσα. Αρχές Ιουλίου ή και πιο μετά. Πού ποντάρει η εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα; Στη μεγάλη επιθυμία του παίκτη να μείνει στην Αθήνα. Εννοείται ότι τα χρήματα που δίνει ο Απόλλων δεν μπορούν να συγκριθούν με αυτά που έπαιρνε στο Λιμάνι.

Στον Απόλλωνα κρατούν χαμηλά τη μπάλα. Το ενδεχόμενο να προκύψει μια πρόταση με εξαιρετικές οικονομικές απολαβές στον ποδοσφαιριστή δεν μπορεί να αποκλειστεί, κάτι που θα υποχρέωνε τον Ντομίνγκες να κάνει δεύτερες σκέψεις, κόντρα στη θέλησή του να μείνει στην Αθήνα.

Είναι και κάτι ακόμα. Ο Απόλλων "παίζει μπάλα" μόνος του εντός των συνόρων ή θα μπορούσε να ασχοληθεί και ο Πανιώνιος; Με δεδομένο ότι ο Σοτζέι Μασούντ εκτός απροόπτου μένει στην Πλατεία, μειώνει τις πιθανότητες να πάει και για Τσόρι ο "Ιστορικός", αλλά αυτό θα φανεί στην πορεία.

Συμπερασματικά, ο Απόλλων δεν δελεάζει τον Τσόρι με χρήματα. Ποντάρει στο γεγονός ότι ο 36χρονος θέλει να μείνει στην Ελλάδα, του εγγυάται χρόνο συμμετοχής και του λέει με άλλα λόγια: "Έλα, παίξε, διασκέδασε...".

Photo credits: eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ