ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το εξαιρετικό βίντεο του Απόλλωνα Σμύρνης για τα διαρκείας

Το εξαιρετικό βίντεο του Απόλλωνα Σμύρνης για τα διαρκείας

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018. Δείτε το βίντεο που ετοίμασε η "Ελαφρά Ταξιαρχία". Προχωρά για Καστιγιέχος για την επίθεση. (VIDEOS)

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2017-2018 παρουσίασε την Παρασκευή (14/7) ο Απόλλων Σμύρνης. Στα γραφεία της ΠΑΕ το παρών έδωσαν για τον λόγο αυτόν ο προπονητής Άκης Μάντζιος, ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Καζναφέρης, οι ποδοσφαιριστές Μπάμπιαζ και Ντάσιος, αλλά και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Μπελιάς.

Μέσα από ένα εξαιρετικό βίντεο που ετοίμασε η ομάδα καλεί τον κόσμο της να αγοράσει τις κάρτες τη νέα σεζόν. Δείτε το:

Στο περιθώριο της παρουσίασης ο Μάντζιος ανέφερε ότι "ο Απόλλων ήρθε για να μείνει, αυτό είναι ένα στοιχείο που περνάμε σε όλους στην ομάδα και σε αυτό το κομμάτι δουλεύουμε καθημερινά". Από την πλευρά του ο Καζναφέρης υποστήριξε ότι θα αποκτηθούν πέντε παίκτες ακόμη, ενώ αναφερόμενος στην υπόθεση Ντομίνγκες, είπε: "Κάποια στιγμή πήγε να χαθεί προσανατολισμός. Δημιουργούσε κάποιες φρούδες ελπίδες για όλους. Η διοίκηση τοποθετήθηκε επίσημα και είπε ότι δεν υπάρχει θέμα Τσόρι, αν στην πορεία ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας ο κάθε Τσόρι είναι δεκτός.

ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΣΤΙΓΙΕΧΟΣ

Ο Απόλλων είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αργεντινό επιθετικό, Γκονσάλο Καστιγιέχος. Είναι 31 ετών, έχει ύψος 1.87 και μέχρι πρότινος έπαιζε στην Ferro Carril Oeste, στη δεύτερη κατηγορία. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έβαλε 15 γκολ σε 38 παιχνίδια.

Έχει περάσει στο παρελθόν από Ροσάριο Σεντράλ, Λανούς, Μπαρτσελόνα (Εκουαδόρ) και Αρχεντίνος Τζούνιορς.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο. Ο προπονητής στον πάγκο. Ο διαιτητής στη σέντρα. Οι κάμερες έτοιμες. Τα φώτα αναμμένα. Το μόνο που μένει για να αρχίσει το ματς είναι να πάρεις τη θέση σου στην εξέδρα του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας». Ένα εισιτήριο διαρκείας περιμένει κάθε φίλαθλο του Απόλλωνα Σμύρνης. Διαρκείας για κάθε τσέπη, για κάθε ηλικία. Ένα εισιτήριο διαρκείας που μπορεί να αφορά μια ολόκληρη οικογένεια. Ένα εισιτήριο που μπορεί να αποκτήσει ο άνεργος και ο φοιτητής, με λίγα λόγια κάθε φίλος του Απόλλωνα Σμύρνης. Πάρε λοιπόν τη θέση σου στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας»…

Το εξαιρετικό βίντεο του Απόλλωνα Σμύρνης για τα διαρκείας

-Για κάθε περίπτωση απόκτησης εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018 (ανανέωση ή νέα εγγραφή σε οποιαδήποτε κατηγορία) είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας του κάθε ενδιαφερόμενου και του αριθμού ΑΜΚΑ.

-Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η παρουσία του αγοραστή σύμφωνα με το νόμο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισμού.

-Για την απόκτηση Φοιτητικού εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και της φοιτητικής ταυτότητας (πάσο).

-Για την απόκτηση Α.Μ.Ε.Α εισιτηρίου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και αποδεικτικού εγγράφου.

-Για την απόκτηση Οικογενειακού εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η προσκόμιση και του πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης από τον εκάστοτε δήμο.

-Για την απόκτηση εισιτηρίου διαρκείας ανέργου είναι απαραίτητη η προσκόμιση και της ισχύουσας κάρτας ανεργίας από τον Ο.Α.Ε.Δ.

-Για την αγορά και παραλαβή παιδικού εισιτηρίου διαρκείας (έως και 14 ετών), αλλά και μαθητικού απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική μέριμνα. Για την είσοδο και παραμονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαμβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική μέριμνα.

-Τα συνδεσμικά εισιτήρια ισχύουν για περιορισμένο αριθμό θέσεων.

-Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να αγοράσουν κάρτα διαρκείας, μπορούν να επιλέξουν αριθμημένη θέση της αρεσκείας τους και να εξοφλούν τις κάρτες μετρητοίς ή με κατάθεση σε λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας, με αριθμό 060/470026-02 και της Τράπεζας Πειραιώς, με αριθμό 6837-124409-640, αφού προηγουμένως απευθύνονται στα γραφεία της ΠΑΕ (τηλ. 210-6300233 | Ώρες επικοινωνίας 10πμ -20:00μμ) – Λεωφόρος Κηφισίας 64B, Μαρούσι".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ