ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Το "αντίο" του Φαρινόλα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Το "αντίο" του Φαρινόλα στον Απόλλωνα Σμύρνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στην Κηφισιά θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπρούνο Φαρινόλα, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα των Βορείων Προαστίων, ενώ μέσω Facebook είπε το δικό του "αντίο" στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Μπρούνο Φαρινόλα συνεχίζει την καριέρα του στην Κηφισιά. Ο 32χρονος εξτρέμ, έπειτα από 3,5 χρόνια στον Απόλλωνα Σμύρνης, αποφάσισε να υπογράψει στην ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου, που πρόσθεσε έναν εξαιρετικό παίκτη στο δυναμικό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του σπουδαίου επιθετικού Πάολο Φαρινόλα. Η διοίκηση της ομάδας μας θέλησε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή με την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» στην ομάδα που ετοιμάζει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Βιογραφικό

O Πάολο Φαρινόλα είναι γεννημένος στις 22/02/1984 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στη Football League με τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Βραζιλιάνος πολιτογραφημένος Έλληνας επιθετικός, με πλούσιος παραστάσεις από τις επαγγελαματικές κατηγορίες ξεκίνησε την καριέρα του το 2001-2002 στην Skoda Ξάνθη. Το καλοκαίρι του 2004 μεταγράφηκε στον Αχαρναϊκό για να συνεχίσει την επόμενη χρονιά στη Μαρκό. Από το 2007 έως και το 2011 φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Βέροια, στην Καλλιθέα και τον Ιανουάριο του 2013 μετακόμισε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Καλωσορίζουμε τον Πάολο στην οικογένεια της ΑΕ Κηφισιάς και του ευχόμαστε μόνο μόνο επιτυχίες και καλή ποδοσφαιρική χρονιά".

Το "αντίο" στον Απόλλωνα

Ο Φαρινόλα, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, έστειλε το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην "Ελαφρά Ταξιαρχία", την οποία τίμησε με την παρουσία του. Ο παίκτης έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα, όμως θέλησε να πει δυο λόγια προτού αποχωρήσει οριστικά.

"Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις όμορφες στιγμές που έζησα στην ομάδα που αγάπησα και δέθηκα. Ήταν μεγάλη μου τιμή που φόρεσα την ιστορική φανέλα του "ΑΠΟΛΛΩΝΑ".

Ήταν τρισήμιση χρόνια για μένα μια οικογένεια και ετσι θα συνεχίσει να είναι!

Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον κ.Βελλή και τον κ. Μυροφορίδη που με ενέταξαν στην ομάδα και κατ επέκταση τον κ.Μονεβασιωτη για την συνεργασία μας.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου η ομάδα να πετύχει το στόχο της και να δώσει χαρά σε όλους τους Απολλωνιστές απανταχού!".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ