ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Την Τρίτη αποφασίζει το Δ.Σ. του Απόλλωνα Σμύρνης για Αλμπάνη

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τρίτης (15/5) θα αποφασίσουν στον Απόλλωνα Σμύρνης σε ποια ομάδα θα παραχωρηθεί ο Χρήστος Αλμπάνης.

Η ΑΕΚ μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Χρήστου Αλμπάνη αλλά η τελική απόφαση του Απόλλωνα Σμύρνης για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή θα αποφασισθεί την Τρίτη (15/5) στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας εκεί όπου θα γίνει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Μια μέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα, η διοίκηση της ομάδας θα έχει συνάντηση με τους φιλάθλους του συλλόγου για να συζητήσουν για τα θέματα του συλλόγου.

"Την προσεχή Δευτέρα, στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη, ετήσια συνάντηση μελών της διοίκησης του Απόλλωνα Σμύρνης με τους φιλάθλους της ομάδας. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τροπαίων του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας».

Επίσης, την Τρίτη θα συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προκειμένου να ασχοληθεί με τον προγραμματισμό εν όψει της νέας σεζόν ενώ θα συζητηθούν και οι προτάσεις που έχουν κατατεθεί για τον ποδοσφαιριστή, Χρήστο Αλμπάνη".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ