ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Την Πέμπτη (7/4) η ένσταση κατά του Απόλλωνα

Την Πέμπτη (7/4) η ένσταση κατά του Απόλλωνα
Απόλλων, Πανελευσινιακός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Πέμπτη (7/4, 10.30) θα εκδικαστεί η ένσταση της ΑΕΛ κατά του Απόλλωνα Σμύρνης για το ματς με τον Πανελευσινιακό, όπου η "Ελαφρά Ταξιαρχία" χρησιμοποίησε περισσότερους ξένους από όσους προβλέπει ο ΚΑΠ.

Το Πειθαρχικό όργανο της Football League θα ασχοληθεί την Πέμπτη (7/4, 10:30) με τηνένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά του κύρους του αγώνα Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης. Οι "βυσσινί" ζητούν την τιμωρία της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", επειδή χρησιμοποίησε στην ενδεκάδα παραπάνω ξένους παίκτες από όσους προβλέπει ο ΚΑΠ.

Όπως ενημέρωσε η ΑΕΛ: "To μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League ειδοποίησε την ΠΑΕ ΑΕΛ ότι η καταγγελία της ΠΑΕ ΑΕΛ κατά της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, για τη χρησιμοποίηση από αυτήν στο παιχνίδι Πανελευσινιακός - Απόλλων Σμύρνης περισσότερων αλλοδαπών ποδοσφαιριστών από όσους προβλέπει ο ΚΑΠ, θα εκδικαστεί την Πέμπτη 7/4/2016 και ώρα 10:30".

Οι ποινές που προβλέπει ο ΚΑΠ

Στο άρθρο 23 παρ.9 του ΚΑΠ προβλέπεται ήττα στα χαρτιά, αφαίρεση τριών βαθμών και πρόστιμο. Όπως αναφέρεται: « Σε περίπτωση που γίνεται δεκτή ένσταση ή καταγγελία για οποιοδήποτε λόγο αντικανονικής συμμετοχής ποδοσφαιριστή για παράβαση του παρόντος Κανονισμού και των λοιπών Κανονισμών της Ε.Π.Ο., η υπαίτια ομάδα που μετέχει ο ποδοσφαιριστής αυτός, χάνει τον αγώνα με τέρματα 3-0, εκτός αν το αποτέλεσμα ευνοεί την αντίπαλη ομάδα, της επιβάλλεται χρηματική ποινή από οκτώ χιλιάδες (8.000) ευρώ έως σαράντα χιλιάδες (40.000) ευρώ και της αφαιρούνται τρεις ( -3) βαθμοί από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος».

Υπενθυμίζεται ότι μετά την εξέλιξη αυτή ο Απόλλων έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια για διεκδίκηση της ανόδου, ενώ ο προπονητής Μπάμπης Τεννές παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία για τη "γκάφα" στην οποία υπέπεσε (αντικαταστάτης του ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΕ ΑΕΛ: "Μηδενισμός και -3 στον Απόλλωνα Σμύρνης"

Παραιτήθηκε ο Τεννές από τον Απόλλωνα Σμύρνης

Και επισήμως στον Απόλλωνα ο Παναγόπουλος

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ