ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Θέλει τον Τσόρι Ντομίνγκες ο Απόλλων Σμύρνης

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στην Super League και πόθος του ισχυρού άνδρα της ομάδας της Ριζούπολης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, είναι η απόκτηση του Τσόρι Ντομίνγκες. Θα το παλέψει η "Ελαφρά ταξιαρχία" αν και η περίπτωση του είναι δύσκολη.

Η επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στην Super League είναι γεγονός και στόχος των ανθρώπων της Ριζούπολης είναι την επόμενη σεζόν η "Ελαφρά ταξιαρχία" να έχει μια ομάδα που θα είναι ικανή να μείνει, με σχετική ευκολία, στην κατηγορία και να μην κινδυνέψει.

Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης, είναι διατεθειμένος να προβεί και σε κάποιες υπερβάσεις.

Η πρώτη εξ αυτών ακούει στο όνομα του Τσόρι Ντομίνγκες. Του Αργεντινού άσου του Ολυμπιακού ο οποίος είναι ελεύθερος από την ομάδα του Πειραιά και ακόμα το μέλλον του είναι αβέβαιο.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Τσόρι αποτελεί τον διακαή πόθο του Μονεμβασιώτη ο οποίος είναι διατεθειμένος να κάνει ότι μπορεί για να γίνει πραγματοποιήσιμο το deal.

Φυσικά όλοι καταλαβαίνουν ότι η περίπτωση αυτή μόνο απλή δεν είναι και κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος τι θέλει και ο ίδιος ο Αργεντινός και αν βλέπει το μέλλον του στην Ελλάδα ή στην Αργεντινή ώστε να κλείσει την καριέρα του με τη φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ