ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τεννές: "Κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου"

Τεννές: "Κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Μπάμπης Τεννές, ήταν έξαλλος με τη διαιτησία στο ματς με την ΑΕΛ, κάνοντας λόγο χαρακτηριστικά για "κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Έξαλλος με τη διαιτησία ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα, Μπάμπης Τεννές μετά την ήττα (1-0) από την ΑΕΛ. Σε σχόλιο που ζητήθηκε να κάνει στην κάμερα του ΟΤΕ TV, είπε: "Με όση ηρεμία μπορώ να έχω, δυστυχώς είδαμε σήμερα την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Ενώ, όταν ρωτήθηκε εάν εννοεί τη διαιτησία κι απάντησε: "Οπωσδήποτε τη διαιτησία"

Ο γκολκίπερ της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", Μανώλης Αποστολίδης, υποστήριξε σχετικά με τη φάση του πέναλτι: "Μαζεύω τη μπάλα με το χέρι και ο διαιτητής είδε πέναλτι. Τον ρώτησα με τι τον ανέτρεψα; Με το χέρι; Με τι; Και μου είπε ότι υπήρχε παράβαση".

Πάνος: "Το είδε όλη η Ελλάδα..."

Μετά το ματς στη Λάρισα, ο μπακ του Απόλλωνα, Ξενοφώντας Πάνος, δήλωσε: "Είμαι υπερήφανος για την ομάδα μου. Το είδε όλη η Ελλάδα. Η ΑΕΛ δε ήταν καλύτερη από εμάς και είναι άδικο για την προσπάθειά μας. Όλοι παλεύουμε για τον ίδιο στόχο. Προσπαθούμε καθημερινά να δουλεύουμε σωστά και να πάρουμε αυτό που μας ανήκει... Δεν ξέρω αν εσείς είδατε κάτι άλλο. Το πέναλτι δεν υπήρχε".

Διαβάστε ακόμη:

"Φωτιά" στον κάμπο η ΑΕΛ, 1-0 τον Απόλλωνα

Το μπουκάλι και η προσωρινή διακοπή του ΑΕΛ - Απόλλων

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ