ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τα εισιτήρια με ΟΦΗ

Τα εισιτήρια με ΟΦΗ
Μπάρκογλου INTIME SPORTS

Στην διάθεση των φιλάθλων του Απόλλωνα θα τεθούν την Παρασκευή τα εισιτήρια για το παιχνίδι του Απόλλων - ΟΦΗ το Σάββατο (22/11) στη Ριζούπολη.

Οι τιμές ξεκινούν από 5 ευρώ, ενώ στη Θύρα 6-7 θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι οι φίλοι του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Για τη διευκόλυνση όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΟΦΗ (Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013, 15:00) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής ημέρας της Super League η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει: Προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα θα γίνεται την Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 17:00 στο "Καφέ 1891" του γηπέδου "Γεώργιος Καμάρας" και το Σάββατο από τις 9:00.

Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα από τις Θύρες 6-7 ενώ εάν παραστεί ανάγκη, εκδοτήριο για τους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας θα λειτουργήσει έξω από την Θύρα 3.

Τιμές εισιτηρίων

Θύρα Κανονικό Μειωμένο*

Θύρα 1Α 15 ευρώ 5 ευρώ

Θύρα 1B 15 ευρώ -

Θύρα 2Α 15 ευρώ -

Θύρα Ε (Κεντρική) 20 ευρώ -

Θύρα 6-7 (Φιλοξενουμένων) 15 ευρώ -

* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους

Τα εισιτήρια για τις Θύρες 1Α, 1Β, και 2Α του γηπέδου «Γεώργιος Καμάρας» κοστίζουν 15 ευρώ ενώ για την Θύρα Ε (VIP) κοστίζουν 20 ευρώ.

Η είσοδος για μαθητές, στρατιώτες, φοιτητές και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.

Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ-17 από τη Θύρα 2.

Την ημέρα του αγώνα, εκδοτήρια εισιτηρίων για τους φίλους του Απόλλωνα θα λειτουργούν στις εισόδους των Θυρών 1 και 2 ενώ οι φίλοι της Βέροιας που θα προσέλθουν μεμονωμένα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα θα φιλοξενηθούν στις Θύρες 6-7 με τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Η είσοδος θα γίνεται από την είσοδο της Θύρας 6 ενώ θα λειτουργήσει εκδοτήριο στην είσοδο της Θύρας 7.

Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ