ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Τα "κλειδιά" στον Βαζάκα ο Απόλλων Σμύρνης

Τα "κλειδιά" στον Βαζάκα ο Απόλλων Σμύρνης
Βαζάκας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την πρόσληψη του Γιώργου Βαζάκα στη θέση του προπονητή έκανε γνωστή ο Απόλλων Σμύρνης τη Δευτέρα (18/4) το μεσημέρι. Ξανά στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" ο Γρεβενιώτης μετά τη σεζόν 2000-2001.

Διάδοχος του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, είναι ο Γιώργος Βαζάκας. Ο Γρεβενιώτης προπονητής έδωσε τα χέρια με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Προτού καταλήξει στον Βαζάκα η διοίκηση της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" είχε ραντεβού με τον Νίκο Παντέλη, αλλά ο τελευταίος έδωσε αρνητική απάντηση. Σημειώνεται ότι ο Βαζάκας δούλεψε ξανά στην ομάδα της Ριζούπολης τη σεζόν 2000-2001, στη Β' Εθνική. Εφέτος εργάστηκε κατά σειρά σε Πανελευσινιακό, Τρίκαλα, Λαμία και Τύρναβο. Τιμ μάνατζερ θα είναι ο Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τη διοίκηση Μονεμβασιώτη στην Πεύκη.

Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την ανάθεση της τεχνικής ηγεσίας, έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε, στον Γιώργο Βαζάκα. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Λευτέρης Βελέντζας ενώ ρόλο team manager αναλαμβάνει ο Πέτρος Δημητρίου. Γυμναστής της ομάδας μας θα είναι ο Σωτήρης Κακαργιάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ