ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Συνάντηση με Τσόρι στον Απόλλωνα Σμύρνης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÐÏÅË - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / APOEL - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports / ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ ÊÙÓÔÁÓ)
Τσόρι, Eurokinissi EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσόρι Ντομίνγκες ταξιδεύει τη Δευτέρα (3/7) πίσω για Ελλάδα και μέσα στην εβδομάδα θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους του Απόλλωνα Σμύρνης. Προτάθηκε ο Περουβιανός μεσοεπιθετικός Ρέιμοντ Μάνκο. (VIDEO).

Στην Αργεντινή βρίσκεται ο Τσόρι Ντομίνγκες. Την Κυριακή (2/7) έδωσε το παρών στο αποχαιρετιστήριο φιλικό του Φερνάντο Καβενάγκι, ο οποίος αποσύρθηκε από τη δράση. Τη Δευτέρα (3/7) ο 35χρονος θα ταξιδέψει πίσω για Αθήνα.

Μέσα στην εβδομάδα ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα έχει συνάντηση με τους ιθύνοντες του Απόλλωνα Σμύρνης, οι οποίοι του έχουν καταθέσει πρόταση για συνεργασία. Υπάρχει αισιοδοξία πως ο Λατινοαμερικανός θα πει το πολυπόθητο "ναι" και θα φορέσει τα "κυανόλευκα".

Βέβαια στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" κρατούν χαμηλά τη μπάλα και απλά περιμένουν να δουν πώς θα εξελιχθεί το καθοριστικό ραντεβού που θα πραγματοποιηθεί αυτές τις μέρες. Ως γνωστόν ο Ντομίνγκες θέλει να μείνει στην Αθήνα και σε αυτό ποντάρουν στον Απόλλωνα.

ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ Ο ΠΕΡΟΥΒΙΑΝΟΣ ΜΑΝΚΟ

Τα ΜΜΕ του Περού φιλοξένησαν ρεπορτάζ, στα οποία επισημαίνεται ότι ο Απόλλων Σμύρνης έχει καταθέσει πρόταση στον Ρέιμοντ Μάνκο. Πρόκειται για 27χρονο διεθνή Περουβιανό, ο οποίος παίζει στα άκρα της επίθεσης. Ανήκει στην Unión Comercio της χώρας του, αλλά υπάρχει ρήτρα που του επιτρέπει να φύγει αν κατατεθεί πρόταση.

Είναι διεθνής με την Εθνική του ομάδα και έχει περάσει από αρκετές ομάδες όλα αυτά τα χρόνια. Στη χώρα του έχει παίξει σε Alianza Lima, Juan Aurich, León de Huánuco, UTC Cajamarca, έχει περάσει από τις ολλανδικές Βίλεμ και Αϊντχόφεν, από την Atlante του Μεξικού, από την Al-Wakrah του Κατάρ, αλλά και από την Zamora της Βενεζουέλας.

Το πρωτάθλημα του Περού είναι σε εξέλιξη και ο Μάνκο έχει παίξει σε έξι ματς στο Απερτούρα, που είναι στην 7η αγωνιστική. Στον Απόλλωνα επισημαίνουν ότι ο Λατινοαμερικανός απλά έχει προταθεί και ότι μέχρι σήμερα δεν έχει κατατεθεί πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ