ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Στην αποστολή του Απόλλωνα παρά τις ενοχλήσεις ο Στόουκς

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Αλμπάνης, Στόουκς, Απόλλων EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής τον Στόουκς παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος φορ ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου.

Ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι δίνει την Κυριακή ο Απόλλων Σμύρνης καθώς αντιμετωπίζει την ΑΕΛ με μοναδικό στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών προκειμένου να παραμείνει στην Super League.

Στην προσπάθεια αυτή ο Γιώργος Παράσχος υπολογίζει στους περισσότερους παίκτες του ενώ αποφάσισε να συμπεριλάβει στην 20άδα και τον Στόουκς παρά το γεγονός ότι ο έμπειρος επιθετικός ένιωσε κάποιες μικροενοχλήσεις στην προπόνηση του Σαββάτου.

Η συμμετοχή του ή μη στην 18άδα όμως θα αποφασισθεί λίγη ώρα πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λάρισα (Κυριακή, 1 Απριλίου 2018, 17:15).

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Κονέ, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Ελμπάζ, Μενδρινό, Ανιέτε, Καστιγέχος, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Κούρο, Τσουκαλά, Ζησόπουλο και Στόουκς.

Ο τελευταίος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή παρά το γεγονός ότι στη σημερινή προπόνηση αισθάνθηκε μικροενοχλήσεις. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ