ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Σουάνης: "Μας έλειψε το γκολ"

Σουάνης: "Μας έλειψε το γκολ"
INTIME SPORTS

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, μίλησε ο επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Δημήτρης Σουάνης.

Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο 0-0 στην πρεμιέρα των play offs της Football League και ο Δημήτρης Σουάνης μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό, τόνισε πως όταν σε κλειστά ματς κάνεις τρεις ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, το 0-0 είναι το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

"Κάναμε πολύ καλή προσπάθεια. Ο Ολυμπιακός Βόλου μπήκε με αμυντικό προσανατολισμό και δεν έδειξε διάθεση να δημιουργήσει στο παιχνίδι, παρά μόνο να μας κλείσει και μπορώ να πω ότι τα κατάφερε. Όταν σε κλειστά ματς κάνεις τρεις ευκαιρίες και δεν σκοράρεις, το 0-0 είναι το φυσικό αποτέλεσμα.

Και στις κακές μας μέρες 5-6 ευκαιρίες τις κάναμε. Σίγουρα λειτούργησε ανασταλτικά το ότι είμαστε μόνο με προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια. Αφού όμως στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει οργάνωση και τα δεδομένα αλλάζουν κάθε δυο μέρες, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να προσπαθούμε για την καλύτερη θέση και τα καλύτερα αποτελέσματα.

Την Δευτέρα παίζουμε στην Λάρισα, την οποία σεβόμαστε, αλλά εμείς θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και ότι είναι να γίνει, θα γίνει".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ