ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

"Πρόταση Απόλλωνα σε Μάνκο"

Peru's Hernan Rengifo, center, celebrates his goal as teammate Reimond Manco runs behind during a friendly match with Costa Rica in Lima, Peru, Friday Oct. 8, 2010. (AP Photo/Martin Mejia)
Peru's Hernan Rengifo, center, celebrates his goal as teammate Reimond Manco runs behind during a friendly match with Costa Rica in Lima, Peru, Friday Oct. 8, 2010. (AP Photo/Martin Mejia) ASSOCIATED PRESS

Ο 27χρονος Περουβιανός μεσοεπιθετικός της Ουνιόν Κομέρσιο, Ρέιμοντ Μάνκο, έχει δεχθεί ελκυστική πρόταση από τον Απόλλωνα Σμύρνης σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας της Νοτίου Αμερικής. (VIDEO)

Μπορεί στον Απόλλωνα Σμύρνης να περιμένουν να τελειώσει η σεζόν με την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στο πλαίσιο της τελευταίας (30ής) αγωνιστικής της Super League και να ξεκαθαρίσουν το θέμα της τεχνικής ηγεσίας με την παραμονή ή (το πιθανότερο) αποχώρηση του Γιώργου Παράσχου, αλλά τα μεταγραφικά "τρέχουν".

Σύμφωνα με τη σελίδα του Περού, "Diario Hoy", η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έχει καταθέσει πρόταση στον 27χρονο μεσοεπιθετικό της Ουνιόν Κομέρσιο, Ρέιμοντ Μάνκο (με τον αριθμό 7 στην κεντρική φωτογραφία).

Μάλιστα - όπως αναφέρει το δημοσίευμα - η πρόταση είναι ελκυστική κι ο Μάνκο είναι έτοιμος να αφήσει την πατρίδα του για να έλθει στην Ελλάδα.

Ο Μάνκο γεννήθηκε στη Λίμα και ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της γενέτειράς του, Αλιάνσα. Το 2008, σε ηλικία μόλις 18 ετών, ήλθε στην Ευρώπη. Συγκεκριμένα στην Ολλανδία για λογαριασμό της Αϊντχόφεν, από την οποία δόθηκε δανεικός κατά σειρά σε Βίλεμ και Χουάν Αουρίτς.

Peru's Reimond Manco, right, fights for the ball against South Korea's Lee Yong, center, during their friendly match in Suwon, South Korea, Wednesday, Aug. 14, 2013. The game ended 0-0. (AP Photo/Ahn Young-joon)
Peru's Reimond Manco, right, fights for the ball against South Korea's Lee Yong, center, during their friendly match in Suwon, South Korea, Wednesday, Aug. 14, 2013. The game ended 0-0. (AP Photo/Ahn Young-joon) AP

AP Photo/Ahn Young-joon

Το 2010 αποκτήθηκε από την τελευταία, δόθηκε δανεικός στη μεξικανική Ατλάντε και τη Λεόν ντε Ουανούκο. Το 2012 τον βρήκε στο Κατάρ για την Αλ-Γουάκρα, επέστρεψε στο Περού για την Καχαμάρκα, ξανά στη Λεόν και πέρυσι αγωνίστηκε στη Βενεζουέλα με τη φανέλα της Σαμόρα. Τώρα ανήκει στην Ουνιόν Κομέρσιο, αλλά έχει ρήτρα ελευθέρας σε περίπτωση που έχει πρόταση εκτός Περού.

Είναι διεθνής σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα με την "μπλανκιρόχα", ενώ αποκορύφωμα είναι η συμμετοχή του με την Κ17 στα Μουντιάλ 2007 (8η θέση και στους καλύτερους 25 παίκτες της διοργάνωσης) και Copa America 2007 (4η θέση και καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης).

Photo credits: AP Photo/Martin Mejia

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ