ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πρόταση από Σαουδική Αραβία για Κονέ

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ύψους 200.000 ευρώ "έσκασε" στον Απόλλωνα Σμύρνης για τον Ιβοριανό επιτελικό μέσο, Εμανουέλ Κονέ. Διστακτική η "Ελαφρά Ταξιαρχία", δεν έχει απαντήσει.

Μπορεί το μυαλό όλων στον Απόλλωνα Σμύρνης να είναι στην εκτός έδρας αναμέτρηση του "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Ολυμπιακό (2/12, 19:30) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή, αλλά τα μεταγραφικά "τρέχουν" στην "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε πρόταση ύψους 200.000 ευρώ για τον 30χρονο Ιβοριανό επιτελικό μέσο του Απόλλωνα Σμύρνης, Εμανουέλ Κονέ.

Στην "Ελαφρά Ταξιαρχία" εμφανίζονται διστακτικοί προς το παρόν και δεν έχουν απαντήσει ακόμη στην προσφορά. Ο Αφρικανός ήταν από τους "στυλοβάτες" ανόδου της ομάδας από τη Football League στη Super League την περυσινή σεζόν κι έχει και φέτος βασικό ρόλο στην πρώτη κατηγορία (τόσο επί τεχνικής ηγεσίας Άκη Μάντζιου όσο και τώρα επί Ζόραν Βούλιτς).

Ο Κονέ ξεκίνησε την καριέρα του από την ASEC Mimosas και ήλθε στην Ευρώπη για πρώτη φορά το 2007 για την Κλουζ στη Ρουμανία. Το 2012 τον απέκτησε η Σεντάν και την επόμενη χρονιά (2013) ήλθε στην Ελλάδα. Μέχρι το 2015 ήταν κάτοικος Βοιωτίας, φορώντας τη φανέλα του Λεβαδειακού κι έκτοτε Ριζούπολης για το λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ