ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Προετοιμασία στο Πράβετς και για τον Απόλλωνα Σμύρνης

FOOTBALL LEAGUE / ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (MOTION TEAM)
Απόλλων Σμύρνης, Κονέ EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόλλων Σμύρνης θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του στην Βουλγαρία ενώ έχει ήδη κλείσει αρκετά φιλικά προετοιμασίας με ομάδες της Super League.

Σε δέκα μέρες θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση του Απόλλωνα Σμύρνης ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την "ελαφρά ταξιαρχία" στην Super League.

Η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν ορίστηκε για τις 3 Ιουλίου ενώ οι πρώτες προπόνησης θα διεξαχθούν στην Αθήνα έως τις 16 Ιουλίου και εν συνεχεία η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει στην Βουλγαρία όπου θα παραμείνει μέχρι τις 28 Ιουλίου.

Ο Απόλλων Σμύρνης μάλιστα έχει ήδη κλείσει τρία φιλικά που θα δώσει στο Πράβετς κόντρα σε Κέρκυρα, Πλατανιά και Ξάνθη ενώ με την επιστροφή της στην Αθήνα η ομάδα της Ριζούπολης θα δώσει άλλα τρία ματς κόντρα σε Λεβαδειακό, Λαμία και Πανιώνιο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Στις 3 Ιουλίου θα αρχίσει η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης. Το πρωί της συγκεκριμένης ημέρας οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα στις 19:00 θα γίνει η επίσημη «πρώτη» στο γήπεδο της Φυλής.

Οι προπονήσεις θα συνεχισθούν στην Αθήνα έως της 16 Ιουλίου και στις 17 Ιουλίου, η αποστολή του Απόλλωνα θα μεταβεί στην Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Πράβετς όπου θα παραμείνει έως τις 28 Ιουλίου 2017.

Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας στις εγκαταστάσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο Riu Pravets.

Κατά την παραμονή της στη Βουλγαρία, η ομάδα μας θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει στις 20 Ιουλίου την Κέρκυρα, στις 23 Ιουλίου τον Πλατανιά και στις 26 Ιουλίου την Ξάνθη.

Από τις 29 Ιουλίου, η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Αθήνα όπου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ακόμα φιλικούς αγώνες. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 5 Αυγούστου τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, στις 9 Αυγούστου την Λαμία στη Ριζούπολη και στις 12 Αυγούστου, τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ