ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πήρε Αρναούτογλου ο Απόλλων Σμύρνης

Πήρε Αρναούτογλου ο Απόλλων Σμύρνης

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης καθώς απέκτησε τον Παναγιώτη Αρναούτογλου που αγωνιζόταν στην Καρλσρούη.

Παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης είναι πλέον ο Παναγιώτης Αρναούτογλου με τον 19χρονο Έλληνα διεθνή με τις μικρές Εθνικές ομάδες να επαναπατρίζεται για λογαριασμό των "κυανόλευκων".

Ο γεννημένος στις 30 Μαΐου 1996 αγωνιζόταν τα δυο τελευταία χρόνια στην Γερμανία και συγκεκριμένα στην ομάδα Νέων της Καρλσρούης η οποία τον είχε αποκτήσει από τον Παναθηναϊκό έχοντας τον δει σε παιχνίδια των Εθνικών ομάδων.

Μετά από δυο χρόνια στο εξωτερικό όπου εξελίχθηκε ακόμα περισσότερο ο Αρναούτογλου επιστρέφει στην Ελλάδα καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης. Ήδη μάλιστα προπονείται με την ομάδα της "ελαφράς ταξιαρχίας" ενώ υπολογίζεται για την θέση του στόπερ. Παρά το γεγονός ότι στην Γερμανία έπαιζε τόσο ως αριστερό μπακ όσο και ως αριστερός εσωτερικός μέσος.

Ο Αλέκος Βοσνιάδης πιστεύει αρκετά στον ταλαντούχο άσο για αυτό και εισηγήθηκε την μεταγραφή του και αναμένεται να του δώσει αρκετές ευκαιρίες για να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ