ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παρουσιάζει προπονητή ο Απόλλων Σμύρνης, ξεκαθαρίζει του Αλμπάνη

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Απόλλων Σμύρνης με ανακοίνωση του έκανε γνωστό πως την Τετάρτη (23/5) θα παρουσιάσει προπονητή, τεχνικό διευθυντή και εκτελεστικό διευθυντή.

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη (23/5) το απόγευμα θα παρουσιάσει τον διάδοχο του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο της ομάδας χωρίς όμως να αναφέρει ποιος θα είναι αυτός.

Επίσης στην ανακοίνωση της ομάδας της Ριζούπολης σημειώνεται πως την Τετάρτη θα γίνουν γνωστοί και ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας αλλά και ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου.

Όπως επίσης σημειώνεται την Τετάρτη θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το ποδοσφαιρικό μέλλον του Χρήστου Αλμπάνη και την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης αναφέρει:

"Εκδήλωση - παρουσίαση θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τετάρτη (23/5/2018), στις 18:00, η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης.

Θέματα της εκδήλωσης που θα γίνει στα γραφεία της ΠΑΕ (Λ. Κηφισίας 64Β, 15125 Μαρούσι) και θα αρχίσει στις 18:00 είναι:

1. Παρουσίαση νέου τεχνικού διευθυντή
2. Παρουσίαση νέου προπονητή
3. Παρουσίαση νέου εκτελεστικού διευθυντή
4. Ενημέρωση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη
5. Ενημέρωση για θέματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι ο Μάκης Χάβος ενώ οι Παναγιώτης Χρήστου και Γιώργος Τσέλιος θα έχουν το ρόλο του τεχνικού και εκτελεστικού διευθυντή.

Μένει να δούμε αν την Τετάρτη ανακοινωθούν και επίσημα οι τρεις τους και αναλάβουν να τρέξουν την ομάδα της Ριζούπολης για την επόμενη σεζόν.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ