ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: "Τραβήξαμε του Χριστού τα πάθη, θα δούμε εάν θα μείνω"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ 
(EUROKINISSI SPORTS/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΟΣΦΠ (EUROKINISSI SPORTS/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, στάθηκε στις δυσκολίες της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" μέχρι να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή, ενώ παρουσιάστηκε αινιγματικός για το μέλλον του.

Με γκολ του Αλμπάνη στα 29'' (!), ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε με σκορ 1-0 τον Ολυμπιακό στη Ριζούπολη και εξασφάλισε την παραμονή του στην Super League. Ο τεχνικός της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", Γιώργος Παράσχος, στάθηκε στις δυσκολίες μέχρι την επίτευξη του στόχου, ενώ άφησε ανοικτά και τα δύο ενδεχόμενα για το μέλλον του.

"Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά, έδωσαν την ψυχή τους για να πάρουν αυτό το τρίποντο απέναντι σε έναν πολύ καλό Ολυμπιακό. Νομίζω ότι κλείσαμε μία σειρά παιχνιδιών νικηφόρων τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, κερδίζοντας την παραμονή μας. Δεν θέλω να πω τίποτε άλλο για το παιχνίδι. Ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο το ευχαριστήθηκε, έγιναν πολλές φάσεις και νομίζω ότι και με λίγη τύχη κατακτήσαμε τρεις βαθμούς. Στα άλλα δύο ματς θα έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε δοκιμές και να τα αντιμετωπίσουμε με μεγαλύτερη άνεση. Δεν σας κρύβω ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες που είμαι στην ομάδα, τραβήξαμε του Χριστού τα πάθη!", υποστήριξε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος και στη συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις:

- Ξεκινώντας αυτή την προσπάθεια, περιμένατε ότι θα γύρναγε έτσι το πράγμα και δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος θα μένατε στην κατηγορία κερδίζοντας τον Ολυμπιακό;

"Δεν το πίστευα. Αλλά η τύχη δεν γινόταν να μας γυρίζει συνεχώς την πλάτη. Κάναμε αρκετά καλά ματς, κάναμε φοβερά παιχνίδια, ήμασταν άτυχοι, χάσαμε παιχνίδια μέσα από τα χέρια μας και τελευταία ευτυχώς η τύχη που μας γύρισε την πλάτη, λειτούργησε μετά θετικά. Και με την ΑΕΛ έπαιξε ρόλο η τύχη, ακόμα και στα Γιάννενα που χάθηκε το πέναλτι. Σίγουρα τις τελευταίες δύο αγωνιστικές δεν ήλπιζα ότι θα τις παίζαμε τόσο άνετα".

- Η σωτηρία του Απόλλωνα θα σημάνει και την παραμονή σας στην ομάδα;

"Αυτό θα το δούμε".

- Θα το σκεφτείτε ξανά δηλαδή;

"Θα το δούμε..."

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ