ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: "Παίξαμε αντιποδόσφαιρο, αλλά θέλαμε το αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παράσχος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ παραδέχθηκε πως ο Απόλλων Σμύρνης δεν έπαιξε το ποδόσφαιρο που επιθυμεί αλλά ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας.

Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ και παραδέχθηκε πως η ομάδα του έπαιξε αντιποδόσφαιρο καθώς μόνο έτσι μπορούσε να πάρει βαθμό από τους "κιτρινόμαυρους".

Έναν βαθμό που τον ήθελε πάση θυσία για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι ποτέ ξανά μια ομάδα του δεν έχει παίξει τόσο αμυντικά ενώ ζήτησε πέντε μεταγραφές.

Για το ματς:
«Πήραμε πολύτιμο βαθμό που πιστεύω θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Μόνο στο βαθμό θα μείνω, πολύ σπάνια ομάδα μου έπαιξε τόσο πίσω όσο σήμερα. Ήταν ένας μονόλογος της ΑΕΚ, δεχθήκαμε τρομερή πίεση αλλά ευτυχώς ήμασταν πολύ καλοί στα στημένα. Η ΑΕΚ δεν είχε την φρεσκάδα προηγούμενων αγώνων. Ελπίζω να μην παίξουμε ξανά τόσο πολύ πίσω, ελπίζω να έχουμε καλύτερη ανάπτυξη, να βελτιωθούμε, να πάρουμε τους απαραίτητους βαθμούς. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση της στην Ευρώπη και πιστεύω ότι με πολύ μεγάλη άνεση θα διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα παρά τις σημαντικές απουσίες της».

Για την αμυντική βελτίωση του Απόλλωνα:
«Η ομάδα δεν είχε παίξει ποτέ με πέντε πίσω. Ξέραμε ότι την ΑΕΚ δεν μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε στα ίσα, ρίξαμε όλο το βάρος στο αμυντικό κομμάτι».

Για το αν θα γίνουν μεταγραφές:
«Πρέπει να γίνουν οπωσδήποτε. Η ομάδα θέλει πέντε μεταγραφές για την 11άδα. Είναι δύσκολο τον Ιανουάριο αλλά πρέπει οπωσδήποτε να ενισχυθούμε. Τα συζήτησα με τον πρόεδρο, υπάρχει διάθεση».

Για τον λόγο που ο Απόλλων έπαιξε τόσο αμυντικά:
«Παίξαμε αντιποδόσφαιρο, δεν είναι ντροπή να το πούμε. Έπρεπε για ψυχολογικούς λόγους να πάρουμε αποτέλεσμα».

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ