ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: "Ο Αστέρας δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε"

Παράσχος: "Ο Αστέρας δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε"
Παράσχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιώργος Παράσχος επεσήμανε ότι ο Αστέρας Τρίπολης δεν παράτησε το παιχνίδι και για αυτό επικράτησε επί του Απόλλωνα, ενώ αποθέωσε τον Σάββα Παντελίδη.

Ένα εντυπωσιακό ματς διεξήχθη στην Τρίπολη με τον Αστέρα να κάνει την ανατροπή και να φτάνει στην επικράτηση κόντρα στον Απόλλωνα με 2-1. Ο Γιώργος Παράσχος αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών του και τόνισε πως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη χάρη στην επιμονή τους.

Αρχικά, ο κόουτς του Απόλλωνα είπε: "Στο πρώτο μέρος δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου και κρατήσαμε με σχετική ευκολία το μηδέν δίνοντας την μπάλα στον Αστέρα. Νομίζω πως το δεύτερο ημίχρονο αποζημίωσε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση. Εγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που πήρε άγρια ομορφιά. Προηγήθηκαμε και είχαμε ευκαιρία να πετύχουμε και δεύτερο τέρμα. Ο Αστέρας δεν τα παράτησε στιγμή και στο τέλος δικαιώθηκαν μάλιστα. Μπόρεσαν και γύρισαν το παιχνίδι. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Αστέρα και και προσωπικά στον φίλο μου, τον Σάββα Παντελίδη, καλή Ευρώπη".

Για το κίνητρο που βρήκαν οι παίκτες του, αλλά και για το πως αισθάνεται βλέποντας την πρόοδο του "μαθητή" του, Σάββα Παντελίδη: "Θα ξεκινήσω από το δεύτερο. Με τον Σάββα έχουμε βρεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι. Με τον Πανθρακικό, τον Ηρακλή και τώρα στον Αστέρα. Χαίρομαι πραγματικά τα παιδιά που έχουν δουλέψει μαζί μου και τα βλέπω να προοδεύουν. Ο Σάββας έχει μέλλον σαν προπονητής και είναι ένας εξαιρετικός χαρακτήρας. Δεν σας κρύβω κι όλας ότι τις περισσότερες φορές με κέρδισε. Αναμφίβολα έχει μέλλον μπροστά του. Σχετικά με το κίνητρο τώρα, μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε, όπως σε κάθε παιχνίδι".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ