ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: "Εμείς και η Κέρκυρα θα βγάλουμε την ψυχή μας μέχρι τέλους"

Παράσχος: "Εμείς και η Κέρκυρα θα βγάλουμε την ψυχή μας μέχρι τέλους"
Παράσχος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Κέρκυρα στάθηκε στο πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του ενώ για την παραμονή του Απόλλωνα υποστήριξε ότι η μάχη με τους "Φαίακες" θα κρατήσει μέχρι τέλους.

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 1-0 από την Κέρκυρα και η παραμονή του Γιώργου Παράσχου στον πάγκο δεν είναι δεδομένη μετά απ' αυτή την ήττα. Ο έμπειρος τεχνικός υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα της Ριζούπολης και η Κέρκυρα θα βγάλουν και την ψυχή τους για το ποια ομάδα θα παραμείνει έως το τέλος στην κατηγορία.

Ο Παράσχος είπε:

"Νομίζω ότι οι δυο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είναι κρίμα δηλαδή που κάναμε τόσες ευκαιρίες και δεν μπορέσαμε να προηγηθούμε. Αποδεικνύεται ότι στην ομάδα μας παρότι δημιουργούμε ευκαιρίες δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Είτε θέλετε από ανικανότητα είτε από το άγχος που έχει δημιουργηθεί στα παιδιά δυστυχώς έχουμε το ίδιο πρόβλημα και από εκεί και πέρα στο 43-44' σε ένα φάουλ που κατά τη γνώμη μου ήταν αυστηρό δεχθήκαμε και το γκολ.

Από και πέρα στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα έπαιξε έξυπνα, γύρισε πίσω και με τους γρήγορους κυνηγούς τους οποίους έχει μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα όπου ήρθε και το δεύτερο γκολ. Νομίζω ότι και οι δυο ομάδες έχουν αρκετό δρόμο μπροστά τους και θα γίνει μάχη μέχρι το τέλος το ποια ομάδα από τις δυο θα σωθεί.

πολύ δύσκολο το βλέπω παιδιά δεν νομίζω ότι μπορεί να εμπλακεί και άλλη ομάδα. Λόγω του προγράμματος. Θα βγάλουμε την ψυχή μας μέχρι το τέλος εμείς οι δυο".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ