ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: "Δεν παίρνουμε βαθμολογική ανάσα"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι ο Απόλλων δικαιούταν κάτι περισσότερο στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στη φάση του 90ου λεπτού.

Απογοητευμένος από την ισοπαλία, αλλά ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών του, δήλωσε ο Γιώργος Παράσχος. Ο προπονητής του Απόλλωνα ανέφερε ότι πιστεύει σε καλή βαθμολογική συγκομιδή στα επόμενα τρία παιχνίδια.

Αναλυτικά:

«Θα αρχίσω με ένα παράπονο. Δεν ξέρω γιατί αρχίζουμε τόσο άσχημα τα ματς. Αρχίσαμε με μία ευκαιρία του Παναθηναϊκού και ήμασταν νευρικοί στην αρχή. Σταθήκαμε άτυχοι με το δοκάρι, για να πάρουμε τα πάνω μας. Από εκεί και πέρα, ήμασταν μέτριοι στην αρχή. Στο δεύτερο ημίχρονο, πρώτη φορά βοήθησαν οι τρεις αλλαγές, ήμασταν ανώτεροι και δικαιούμασταν τη νίκη. Βασανιζόμαστε, δεν μπορούμε να πάρουμε βαθμολογική ανάσα. Όμως, βλέπω τη διάθεση των παιδιών και είμαι αισιόδοξος. Θα προσπαθήσουμε με τον Πλατανιά, τον Λεβαδειακό και την Κέρκυρα να κάνουμε την καλύτερη συγκομιδή. Νομίζω ότι πλέον θα έχω την καλύτερη ενδεκάδα, γιατί δεν έχω απουσίες με εξαίρεση τον Κούρο».

Έχετε μία πρώτη εικόνα για τον Κούρο;
«Ο Κούρος θα κάνει μαγνητική, φαίνεται ότι είναι σοβαρό το πρόβλημα».

Υπάρχει νεότερο για τα μεταγραφικά; Για την επίθεση;
«Ψάχνουμε εναγωνίως, βλέπουμε, αλλά δεν έχουμε βρει αυτόν που θα τον πάρουμε και θα παίξει».

Θέλετε να κάνετε ένα σχόλιο για τον Παναθηναϊκό;
«Είναι λυπηρό που ένας τόσο μεγάλος σύλλογος αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα. Βλέπει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα το κατάντημα του Παναθηναϊκού. Μακάρι να βρεθεί ένας επενδυτής για να τον ξαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. Χαρά στο κουράγιο των ανθρώπων που έμειναν να δουλεύουν υπό τέτοιες συνθήκες».

Θεωρείτε ότι υπήρξε χέρι στο τέλος;
«Να το δούμε στην τηλεόραση. Ξέσπασε τόσος κόσμος, δέκα παιδιά, διαμαρτυρήθηκαν στον επόπτη, κάτι υπήρχε. Τώρα τι, θα το δούμε».

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ