ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Παράσχος: "Άλλη μπάλα, αν είχαμε τους βαθμούς που έπρεπε"

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Παράσχος EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος δήλωσε ότι αν ο Απόλλων Σμύρνης είχε περισσότερους βαθμούς, θα έπαιζε και καλύτερο ποδόσφαιρο. Διαβάστε τι είπε ο τεχνικός της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος, είπε μετά το 2-1 της ομάδας του σε βάρος του Παναιτωλικού: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Επιτέλους μετά από 4 μήνες επιστρέψαμε στις νίκες. Το αποτέλεσμα αυτό θα μας βοηθήσει σημαντικά στα εναπομείναντα παιχνίδια, καθώς τονώνει την ψυχολογογία μας.

Είναι κρίμα για αυτή την ομάδα, η οποία θα μπορούσε να είχε περισσότερους βαθμούς. Στο σημερινό παιχνίδι καταφέραμε να συνδυάσουμε την μαχητικότητα που είχαμε με την καλή ψυχολογία. Ελπίζω από εδώ και πέρα να μας φύγει αυτό το άγχος και να παίξουμε καλύτερα...".

Για την κακοδαιμονία που έχει η ομάδα του:

"Εαν δείτε ένα ένα τα παιχνίδια που έχουμε κάνει δικαιούμασταν κάτι καλυτερο. Παρότι βρίσκομαι 30 χρόνια στον χώροα αυτή την κακοδαιμονιά δεν την έχω ξανασυναντήσει. Το είχα πει και μετά το ματς με την Ξάνθη. Μακάρι να μπορέσουμε να διατηρήσουμε την ομάδα που είναι ιστορική στην Α΄ Εθνική. Θα είναι κατόρθωμα εάν τα κατα φέρουμε".

Για την σημασία της νίκης αυτής:

"Ο Παναιτωλικός είναι από τις καλύτερες μεσοεπιθετικά ομάδες στην Ελλάδα και συνάμα γρήγορες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το ότι έχει καταφέρει να πάρει νίκες μακριά από την έδρα του. Από την πλευρά μας ήμασταν προσεκτικοί προκειμένου να μην δεχτούμε πρώτοι γκολ και γίνει το παιχνίδι όπως αυτό με τον Ατρόμητο. Από την πλευρά μας τρέξαμε πολύ, πιέσαμε τον αντίπαλο και καταφέραμε να τον υποχρεώσουμε σε πολλά λάθη. Αυτά τα οποία δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα μας βγήκαν με συνέπεια να μας δώσουν το τρίποντο".

Για το γεγονός ότι ο Απόλλωνας ακολουθεί το πρόγραμμα της Κέρκυρας:

"Είναι καλό το ότι ακολουθούμε το πρόγραμμα της Κέρκυρας, το οποίο είναι δύσκολο".

Για την θέση στην οποία χρησιμοποιήθηκε ο Κονέ:

"Πάει πολύ η θέση αυτή στον Κονέ. Αν ήταν και πιο αποτελεσματικός όσον αφορά την τελική πάσα, τότε θα έδενε με τον καλύτερο τρόπο σε αυτή".

Για την χρησιμοποποίηση του Χουάντερσον:

" Ο Χουάντερσον έχει πιο μεγάλη εμπειρία, Μπορεί να διαβάζει με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι του αντιπάλου. Είναι καλύτερος με την μπάλα στα πόδια και αυτός ήταν και ο λόγος που αποφασίσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ