ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Πανέτοιμος για την επιστροφή στη Super League o Απόλλωνας Σμύρνης

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τους εκλεκτούς του για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Ατρόμητο Αθηνών παίρνοντας μαζί στην αποστολή 18 ποδοσφαιριστές.

Ο Απόλλωνας Σμύρνης επέστρεψε στη Super League και τη Δευτέρα (21/8) θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ατρόμητο με τους παίκτες της ομάδας της Ριζούπολης να είναι πανέτοιμοι για την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια.

Ο Άκης Μάντζιος μετά τη προπόνηση της Κυριακής έκανε γνωστή την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει στη διάθεση του τον Χουάρες που είναι τιμωρημένος και τους ανέτοιμους Κιταμπαλά, Μπιτζιμίν.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο (Δευτέρα, 21/8/2017, 21:30) στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Τσόβιτς, Ζαρόπουλο, Ντάσιο, Μπαρτολίνι, Κύργια, Παπάζογλου, Κούρο, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Κοντοέ, Καστιγέχος, Ελμπάζ, Μενδρινό, Ανιέτε, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Μάατσι και Μάατσεν".

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Κιταμπαλά, Μπιτζιμίν, Βαφέας, Βαλλιάνος, Χουάρες (τιμωρημένος), Μαυρίδης, Καλέργης και Ταίρης.


TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ