ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: "Περιπλανώμενοι νταραβερτζήδες"

ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης: "Περιπλανώμενοι νταραβερτζήδες"
Απόλλων INTIME SPORTS

Ολομέτωπη επίθεση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης σε Μποροβήλο και Κοντονή. "Περιπλανώμενοι νταραβερτζήδες παζαρεύουν εξυπηρετήσεις" αναφέρει η "Ελαφρά Ταξιαρχία" και προειδοποιεί πως θα φτάσει στα άκρα.

Κάνοντας λόγο για "νταραβερτζήδες που παζαρεύουν εξυπηρετήσεις", αλλά και για "εσφαλμένο αποκλεισμό από την υπόθεση της Κασσιόπης", η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εμφανίζεται αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους για να είναι τελικά αυτή που θα παίξει στην πρώτη κατηγορία.

Η ιστορική ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση σε σκληρή γλώσσα και επεσήμανε πως θα φτάσει στα άκρα, ώστε το πρωτάθλημα "να γίνει με αυτούς που έχουν νόμιμο δικαίωμα, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί αυτό για να κριθεί απ’ τα αρμόδια δικαστήρια". Παράλληλα, εξαπέλυσε επίθεση στον πρόεδρο της Super League Γιώργο Μποροβήλο, αλλά και στον υφυπουργό Αθλητισμού για τη στάση που κρατούν.

Αναλυτικά: "Δεν θα σταματήσουμε πουθενά. Τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Super League 2014 – 2015 και 19 μέρες πριν τον πρώτο αγώνα της Super League 2015 – 2016 το σκηνικό παραμένει ίδιο και απάντηση καμία: Περιπλανώμενοι νταραβερτζήδες με στοιχεία και συμφωνητικά στα χέρια, παζαρεύουν εξυπηρετήσεις είτε για να σώσουν, είτε για να ανεβάσουν, είτε για να καταστρέψουν ομάδες, ανάλογα με την τιμή.

Ο Πρόεδρος της Super League κος Μποροβήλος μοιράζει συγχαρητήρια και δηλώνει δημόσια την ευχή του για ένα αναβαθμισμένο ποδόσφαιρο, χωρίς όμως να μας εξηγεί γιατί αρνείται κατά παγκόσμια πρωτοτυπία να επικυρώσει τον βαθμολογικό πίνακα 19 μέρες πριν τον πρώτο αγώνα της επόμενης περιόδου, αν και δεν τίθεται ζήτημα αλλαγής της τελικής βαθμολογίας. Ή μήπως τίθεται; Γιατί αφαίρεση βαθμών δεν προβλέπεται πουθενά και για κανένα. Ούτε υποβιβασμός με τοποθέτηση στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των αγώνων που ολοκληρώθηκαν πριν 3 μήνες. Ας αλλάξει λοιπόν η βαθμολογία, κι αφού πρώτα υπολογίσουμε με κομπιουτεράκι τη ζημία, εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε, γιατί τα εξώδικα δεν ήταν εντυπωσιασμού, αλλά ουσίας.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League μας αποκλείει εσφαλμένως από την εκδίκαση της υπόθεσης της Κασσιόπης, την ίδια στιγμή που δέχεται χωρίς αιτιολογία, χωρίς νομική βάση και χωρίς επίκληση κάποιας διάταξης των Κανονισμών (αφού ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!) την παρέμβαση άλλης ΠΑΕ με το εξής σκεπτικό: Η ΠΑΕ έχει άμεσο και ενεστώς βαθμολογικό έννομο συμφέρον στην άσκηση της παρεμβάσεώς της, διότι, κατά τους ισχυρισμούς της, σε περίπτωση που αποβληθεί ή υποβιβαστεί η πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ, τότε η παρεμβαίνουσα θα παραμείνει στο πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE. Με απλά λόγια, τους δέχτηκαν στη δίκη γιατί τους είπαν πως αυτοί έχουν δίκιο!!! Δεν τους δέχτηκαν γιατί οι Κανονισμοί προβλέπουν αφαίρεση βαθμών από την ΠΑΕ Κασσιόπη αν αυτή τιμωρηθεί, ούτε γιατί οι Κανονισμοί προβλέπουν την τοποθέτησή της στην τελευταία θέση της βαθμολογίας αν αποβληθεί ή υποβιβαστεί!!! Τους δέχονται γιατί τους είπαν πως πρέπει να τους δεχτούν!!! Η απόφαση είναι δημοσιευμένη στην ιστοσελίδα της Super League για όποιον ενδιαφέρεται.

Κλήρωση πρωταθλήματος με ομάδες Α και Β. O κος Κοντονής προσπαθεί να επιβάλει την νομιμότητα και να σβήσει τις σκιές, ωστόσο ούτε καν οι αποφάσεις της ΕΕΑ δεν γίνονται σεβαστές. Το "προϊόν" του ποδοσφαίρου (κατά την συνήθη έκφραση) έχει πιάσει πάτο, αλλά οι χορηγοί και η NOVA φαίνεται πως δεν ενδιαφέρονται, ούτε για την απαξίωση, ούτε για το γεγονός πως το πρωτάθλημα κινδυνεύει να αρχίσει… τα Χριστούγεννα. Μάλλον ήταν επιτυχία που πέρσι ξεκίνησαν 18 και τέλειωσαν 16. Η κλεψύδρα αδειάζει και το μόνο βέβαιο είναι πως όλα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες θα μπουν σ’ ένα "σακούλι" και θα παραδοθούν επισήμως όπου προβλέπει ο νόμος. Αποφάσεις, γνωμοδοτήσεις και "διαταγές" θα κριθούν, τόσο ως προς την ουσία τους, όσο και ως προς τα πρόσωπα.

Είμαστε μια καθαρή ΠΑΕ που εκπληρώνει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της και αποτελεί παράδειγμα, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Φαίνεται όμως πως τελικά αυτό είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημά μας. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κλισέ από το να συμπεριλαμβάνεις σε μια ανακοίνωση την έκφραση "επειδή η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία". Επειδή λοιπόν τα κλισέ δεν ταιριάζουν με την ιστορία του Απόλλωνα, κλείνουμε με το εξής: Ούτε σιωπή και καμία αδυναμία. Θα προσφύγουμε προς διαφύλαξη των δικαιωμάτων μας όπου μας δίνει ο νόμος και οι Κανονισμοί το δικαίωμα και δεν θα σταματήσουμε πουθενά, όσο δε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί στα πλαίσια της νομιμότητας για να γίνει με αυτούς που έχουν νόμιμο δικαίωμα, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί αυτό για να κριθεί απ’ τα αρμόδια δικαστήρια".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ