ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ομπόντο φεύγει, Κούρος έρχεται στον Απόλλωνα

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΚΑΛΛΟΝΗ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Ομπόντο EUROKINISSI SPORTS

Ο Κριστιάν Ομπόντο δεν θα συνεχίσει με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Super League. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" έδωσε τα χέρια με τον Αλέξανδρο Κούρο, παίρνει και τον Μιχάλη Ζαρόπουλο για μπακ απ στα γκολπόστ.

Το συμβόλαιο του Κριστιάν Ομπόντο στον Απόλλωνα Σμύρνης δεν θα ανανεωθεί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νιγηριανός χαφ δεν θα συνεχίσει στη Super League με την "Ελαφρά Ταξιαρχία", στην οποία υπέγραψε την περασμένη μεταγραφική περίοδο.

Ο 33χρονος μέσος πρόλαβε να καταγράψει 17 συμμετοχές στην πορεία ανόδου των "κυανόλευκων". Από τη στιγμή που δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του, οι επιτελείς της ΠΑΕ είναι σε αναζήτηση παίκτη στη μεσαία γραμμή.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΞΑΝΘΗ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Για το αριστερό άκρο της άμυνας, έχει προκριθεί η λύση του Αλέξανδρου Κούρου. Ο 24χρονος αμυντικός έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Ριζούπολης και κατά τα φαινόμενα θα επιστρέψει στην Αθήνα, έχοντας περάσει κατά το παρελθόν από Πανιώνιο και Ατρόμητο. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο έπαιξε σε 30 αγώνες με τον Ηρακλή.

Ο Κούρος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Γηραιό την Τετάρτη (14/6) και είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί η απόκτησή του από την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Μία από τις θέσεις στις οποίες ψάχνεται ο Απόλλων Σμύρνης είναι αυτή του τερματοφύλακα. Αυτή τη στιγμή αναζητείται πρώτη λύση, ενώ ως δεύτερη έχει επιλεγεί ο Μιχάλης Ζαρόπουλος. Ο 26χρονος γκολκίπερ έπαιζε στην Ξάνθη τα τελευταία χρόνια και είναι σαφές πως πρόκειται για επιλογή Καζναφέρη, αφού οι δύο συνεργάστηκαν στην ακριτική ΠΑΕ.

Photo credits: Eurokinissi

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ