ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Οι τελικοί του Βούλιτς και η τούρτα-έκπληξη

Οι τελικοί του Βούλιτς και η τούρτα-έκπληξη

Ο Απόλλων Σμύρνης παρουσίασε τον νέο τεχνικό του, Ζόραν Βούλιτς, τον οποίον περίμενε και μια τούρτα-έκπληξη για τα γενέθλιά του.

Μπορεί να κάθισε ήδη στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης στη Βοιωτία και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό για την έκτη αγωνιστική της Super League Σουρωτή, αλλά παρουσιάστηκε την Τετάρτη (4/10).

Ο 56χρονος Κροάτης νέος τεχνικός της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" παραδέχθηκε ότι κρίνεται από τα αποτελέσματα, ενώ υποστήριξε ότι "κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός".

"Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Δεν θέλω να μοιράσω υποσχέσεις. Πιστεύω ότι με δουλειά, μπορούμε να τα καταφέρουμε στο τέλος. Πριν από τον αγώνα με τον Λεβαδειακό είχα κάνει μόλις δύο προπονήσεις, οπότε δεν μπορούσα να ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα. Διαπίστωσα όμως κάποιες αδυναμίες, τις οποίες και θα δουλέψουμε στην πορεία. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάμε αρκετά καλά, γιατί έχουμε καλούς παίκτες.

Οι τελικοί του Βούλιτς και η τούρτα-έκπληξη

Αρχικά αυτό που έχει σημασία και αυτό που θέλουμε είναι το αποτέλεσμα. Από αυτό άλλωστε κρίνονται όλοι οι προπονητές. Σε δεύτερο βαθμό θέλουμε να δουλέψουμε καλά με τους παίκτες, για να μπορέσουμε να προωθήσουμε κάποια μικρά παιδιά και να φέρουμε κάποια νέα συστήματα.

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι πολύ σημαντική, γιατί θα έχουμε κάποιο χρόνο στη διάθεσή μας για να δουλέψουμε. Είναι τελείως διαφορετικό να αναλαμβάνεις μία ομάδα στα μέσα της σεζόν απ’ το να την έχεις από την αρχή και να κάνεις τις δικές σου μεταγραφές. Εμείς θα δουλέψουμε για να πετύχουμε τον στόχο μας και κάθε παιχνίδι είναι ένας τελικός!".

Παράλληλα, τον περίμενε και μία έκπληξη, καθώς η παρουσίασή του έγινε ανήμερα των γενεθλίων του. Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης έκανε δώρο μια τούρτα προς τον Κροάτη κι εκείνος έσβησε το κεράκι.

Photo credits: Fc Apollon

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ