ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με όλους τους νέους ο Απόλλων Σμύρνης

Με όλους τους νέους ο Απόλλων Σμύρνης
Παράσχος

Ο Γιώργος Παράσχος συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ατρόμητο τους Στάθη, Ντεβέσα και Ναδάλες που αποκτήθηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Με τους Στάθη, Ντεβέσα και Ναδάλες να συμπεριλαμβάνονται στην 18άδα του Απόλλωνα Σμύρνης για το ματς με τον Ατρόμητο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας της Ριζούπολης.

Οι τρεις νεοαποκτήθεντες είναι στη διάθεση του Παράσχου για την αναμέτρηση της Δευτέρας και το πιθανότερο είναι πως θα πάρουν χρόνο συμμετοχής. Άλλωστε και οι τρεις αποκτήθηκαν για να προσφέρουν άμεσα λύση στην ομάδα της Ριζούπολης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Ατρόμητο (8/1/2028, 19:30) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Τσόβιτς, Χουάντερσον, Στάθη, Κοντοέ, Κούρο, Μπαρτολίνι, Κύργια, Παπάζογλου, Κονέ, Ανιέτε, Ντεβέσα, Αλμπάνη, Μάατσεν, Ελ Μπάζ, Καστιγέχος, Σιατραβάνη, Ναδάλες και Μενδρινό".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ