ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Με Ελμπάζ και Ανιέτε ο Απόλλων Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΓΚΟΛ
Ελμπάζ ICON

Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Ξάνθη στην Ριζούπολη με τους γηπεδούχους να θέλουν το τρίποντο για να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Μετά από επτά αγωνιστικές στη Super League Σουρωτή ο Απόλλων Σμύρνης δεν έχει γευτεί ακόμα τη νίκη και το τρίποντο στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη αποτελεί μονόδρομος.

Στην προσπάθεια αυτή ο Ζόραν Βούλιτς θα έχει στην διάθεση του τους Ελμπάζ και Ανιέτε για πρώτη φορά ενώ εκτός έμειναν οι Ζαρόπουλος, Κιταμπαλά, Βαλλιάνος και Μπαμπιάζ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη (Κυριακή, 22/10/2017, 18:15) στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας Ζόραν Βούλιτς ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή.

Πρόκειται για τους Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Ντάσιο, Κούρο, Ελμπάζ, Μπιτζιμίν, Κύργια, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Χουάρεζ, Ανιέτε, Κονέ, Μενδρινό, Μάατσι, Μάατσεν, Αλμπάνη, Σιατραβάνη και Καστιγέχος".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ