ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μάντζιος: "Σκέφτηκα να σταματήσω, έχω καημό που δεν έπαιξα στον Ολυμπιακό"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο νέος επιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Βαγγέλης Μάντζιος, υποστήριξε ότι σκέφτηκε να σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά την τιμωρία για χρήση απαγορευμένων ουσιών, ενώ αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Κοντά στη λήψη απόφασης να σταματήσει το ποδόσφαιρο λόγω της τιμωρίας για χρήση απαγορευμένων ουσιών βρέθηκε ο Βαγγέλης Μάντζιος, όπως υποστήριξε σε συνέντευξη στην εφημερίδα "LiveSport". Ο εδώ και λίγες ημέρες νέος φορ του Απόλλωνα Σμύρνης, υποστήριξε ότι έχει "καημό που δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό" κι αποκάλυψε γιατί αρνήθηκε τη συμφωνία με τους "ερυθρόλευκους". Αναλυτικά όσα είπε:

"Σκέφτηκα να τερματίσω την καριέρα μου, μου πέρασε από το μυαλό. Δεν το έβαλα κάτω, όμως, δεν ήθελα να τα παρατήσω και να λήξει η καριέρα μου με τόσο άδοξο τρόπο. Η απάντησή μου όσον αφορά στην τιμωρία μου είναι ότι εμπιστεύτηκα λάθος ανθρώπους.

Αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο. Ήθελα να γίνω καλά και είχα δοκιμάσει πολλά πριν πάρω εκείνο το καταραμένο φάρμακο. Είχα κάνει θεραπείες, ενέσεις, πήρα κορτιζόνη, αλλά λύση δεν βρισκόταν. Πήγα, έτσι, σε έναν γιατρό, ο οποίος μού έδωσε το φάρμακο, που περιείχε μία απαγορευμένη ουσία. Δεν το γνώριζα, δεν μου το είπε κανείς και το πήρα", υποστήριξε σχετικά με την περιπέτεια που πέρασε και στη συνέχεια μίλησε για:

Το γεγονός ότι δεν αγωνίστηκε με τον Ολυμπιακό: "Με τον Ολυμπιακό ήμασταν πολύ κοντά σε συμφωνία. Ήθελαν να δοθώ δανεικός και δεν δέχθηκα. Έχω, πάντως, καημό που δεν έπαιξα στον Ολυμπιακό, θα μπορούσα να είχα αγωνιστεί...".

Την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του: "Η σεζόν 2008-09, όταν αγωνίστηκα στο Champions League με τον Παναθηναϊκό. Είχαμε προκριθεί από τη φάση των ομίλων και στους διπλούς αγώνες, απέναντι στη Βιγιαρεάλ, είχα σκοράρει στο ΟΑΚΑ, στην ήττα με 2-1. Παίξαμε μπροστά σε 70.000 κόσμο και έγινε... σεισμός, όταν πέτυχα το γκολ της ισοφάρισης. Ήταν ανεπανάληπτο αυτό το συναίσθημα".

Την αγάπη του για το μπάσκετ: "Έχω σταματήσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο από τα 24 μου. Ούτε στο γήπεδο πηγαίνω. Σιχάθηκα κάποια πράγματα. Προτιμώ να βλέπω μπάσκετ. Παρακολουθώ τα πάντα, όλους τους αγώνες. Έκανα, πάντως, και για μπασκετμπολίστας. Φαντάσου ότι ήμουν επαγγελματίας στον Πανιώνιο και με ζητούσαν ομάδες μπάσκετ. Θα μπορούσα να είχα κάνει καριέρα στο μπάσκετ. Αν γινόταν αυτό, θα ήθελα να παίξω στον Ολυμπιακό. Αντίθετα, στο ποδόσφαιρο δεν υποστηρίζω καμία ομάδα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ