ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Μάντζιος: "Απαίτησα από τον Ελμπάζ να χτυπήσει το φάουλ"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άκης Μάντζιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το βαθμό της ισοπαλίας που απέσπασε ο Απόλλων στο Περιστέρι και τόνισε ότι ήταν εντολή του να εκτελέσει το φάουλ ο σπεσιαλίστας Ελμπάζ.

Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Άκης Μάντζιος, στη συνέντευξη Τύπου μετά το φινάλε του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όπου η ομάδα του απέσπασε ισοπαλία με σκορ 1-1, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον βαθμό και τόνισε πως ήταν εντολή του να εκτελέσει το φάουλ ο σπεσιαλίστας Ελμπάζ στο γκολ της ισοφάρισης στο 86ο λεπτό.

"Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Είναι πολύ σημαντικό στο πρώτο ματς μετά από τρία χρόνια που επιστρέφεις να ξεκινάς με βαθμό απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος, ίσως επειδή ήταν το πρώτο μας παιχνίδι ήμασταν πολύ παθητικοί.

Μας δημιούργησαν πολλά ρήγματα από τα πλάγια και κυρίως από τα δεξιά και δικαιούνταν ένα γκολ, το οποίο ήρθε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι αλλαγές βοήθησαν πολύ, είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας και βάλαμε το γκολ στο τέλος και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό βαθμό από βαθμολογικής και ψυχολογικής πλευράς. Έχουμε δύσκολο έργο, πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Παιχνίδι με παιχνίδι είμαι σίγουρος πως θα είμαστε καλύτεροι", είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου.

Για την κακή παρουσία του Απόλλωνα στο πρώτο ημίχρονο και την αλλαγή του Ελμπάζ: "Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί παρουσιαστήκαμε έτσι. Σε ένα κομμάτι του ματς, ήταν ισορροπημένο αλλά μας έλειψε η τελικά πάσα. Στο μεγαλύτερο μέρος, όμως, ήμασταν κακοί. Στο γκολ, ήταν ξεκάθαρα εντολή μου. Απαίτησα από τον Ελμπάζ να χτυπήσει το φάουλ γιατί το πίστευα ότι θα το βάλει".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ