ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Κωστένογλου: "Η μια ομάδα που θα ανέβει, είναι η ΑΕΚ"

Κωστένογλου: "Η μια ομάδα που θα ανέβει, είναι η ΑΕΚ"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος έμεινε από τους παίκτες του ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Κωστένογλου στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Διαβάστε τις δηλώσεις του 44χρονου προπονητή.

Ο Νίκος Κωστένογλου, έμεινε ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, με τον 44χρονο προπονητή να τονίζει πως η αποβολή της ομάδας του άλλαξε τα δεδομένα της αναμέτρησης.

"Γνωρίζαμε ότι παίζουμε με την ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είχαμε ως στόχο να περιορίσουμε τους παίκτες της στο κέντρο. Η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο είχε την κατοχή, όμως είχαμε τέτοια τακτική συμπεριφορά που δεν την αφήσαμε να κάνει φάσεις. Το καταφέραμε και σε μία αντεπίθεση πετύχαμε το γκολ. Στην επανάληψη αν και ξεκινήσαμε με το ίδιο σκεπτικό, δεχθήκαμε όμως την κόκκινη κάρτα, είχαμε και μία αναγκαστική αλλαγή και άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Το παλέψαμε, δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί την προσπάθεια που έδειξαν, είχαν πίστη όση ώρα ήταν με 11 παίκτες στο γήπεδο. Έχουμε ένα δύσκολο ματς στη συνέχεια στο γήπεδό μας και πρέπει τώρα να είμαστε εμείς έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο. Εύχομαι στην ΑΕΚ καλή συνέχεια και στον φίλο μου τον Τραϊανό καλή προσωπική και επαγγελματική επιτυχία", ανέφερε αρχικά ο Κωστένογλου και μετά αναφέρθηκε στην αποβολή:

"Επηρέασε το παιχνίδι μας, γιατί στόχος μας ήταν να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ για να σφραγίσουμε το παιχνίδι. Ήταν απερίσκεπτη η κόκκινη κάρτα που δεχθήκαμε, στο χρονικό σημείο που έγινε και στη θέση που έγινε η φάση".

Για τα συναισθήματά του, παίζοντας κόντρα στην Ένωση, τόνισε: "Η ΑΕΚ αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Πρώτη φορά παίζω αντίπαλός της εντός έδρας. Εύχομαι κάθε καλύτερο. Θα είναι η μία ομάδα που θα ανέβει. Οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε μία θέση".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ