ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

"Κρυφό χαρτί" με Φατιόν ο Απόλλων Σμύρνης

"Κρυφό χαρτί" με Φατιόν ο Απόλλων Σμύρνης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μάχη μέχρι τέλους για την αθώωση θα δώσει ο Απόλλων Σμύρνης, όσον αφορά στην ένσταση της ΑΕΛ για τη χρησιμοποίηση έξι αλλοδαπών με τον Πανελευσινιακό. Ποιο το επιχείρημα της "Ελαφράς Ταξιαρχίας".

Ο Απόλλων Σμύρνης νίκησε με 1-0 τον Πανελευσινιακό, χάρη στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Εμανουέλ Κονέ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, ωστόσο η ΑΕΛ έκανε ένσταση για τη χρησιμοποίηση έξι αλλοδαπών, με την "Ελαφρά Ταξιαρχία" να κινδυνεύει με μηδενισμό στο εν λόγω ματς κι αφαίρεση τριών βαθμών.

Ωστόσο, στον Απόλλωνα δε σκοπεύουν να παρατήσουν την υπόθεση. Ισχυρίζονται ότι ο νομικός της ομάδας θα παρουσιάσει ένα "κρυφό" χαρτί στο πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Football League, το οποίο θα αφορά τον Άντονι Φατιόν (έναν εκ των έξι που αγωνίστηκαν) και το οποίο θα αποδεικνύει ότι εδώ και καιρό έχει καταθέσει τα χαρτιά του για να πάρει ελληνικό διαβατήριο.

Βέβαια το δελτίο του ποδοσφαιριστή που έχει κατατεθεί στην ΕΠΟ, αναφέρει ότι αυτός παίζει ως κοινοτικός.

Ο Απόλλων Σμύρνης είναι τρίτος με 56 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τη δεύτερη Κέρκυρα και έξι λιγότερους από την πρώτη ΑΕΛ. Σε περίπτωση μηδενισμού του στο ματς με τον Πανελευσινιακό κι αφαίρεσης τριών βαθμών (τουτέστιν αφαίρεση συνολικά έξι βαθμών), ο Απόλλων Σμύρνης θα παραμείνει στην τρίτη θέση - ισοβαθμώντας με τα Τρίκαλα στους 50 βαθμούς - ωστόσο θα απέχει από τη δεύτερη Κέρκυρα 9 βαθμούς κι από την πρώτη ΑΕΛ 12 βαθμούς. Τίθεται, δηλαδή, εκτός διεκδίκησης των θέσεων ανόδου στην SuperLeague.

Photo credits: Action Images

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ