ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Κοντοές: "Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ότι πάμε για τη σωτηρία"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στη σημασία του βαθμού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στάθηκε ο Γιάννης Κοντοές, λέγοντας πως η ομάδα του θα παλέψει για την σωτηρία.

Ο Γιάννης Κοντοές μετά το φινάλε του αγώνα του Απόλλωνα Σμύρνης με την ΑΕΚ και τη λευκή ισοπαλία στο ΟΑΚΑ, στάθηκε στη σημασία του βαθμού, λέγοντας πως η ομάδα του θα παλέψει φέτος για την σωτηρία.

Μιλώντας στη NOVA, ανέφερε: "Για μας είναι πάρα πολύ σημαντικός ο κάθε βαθμός. θα προτιμούσα να είχαμε πάρει έναν βαθμό με τον Πλατανιά, αν όχι να νικούσαμε και να χάναμε σήμερα. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε ότι πάμε για τη σωτηρία. Από εκεί και πέρα θα έλεγα ότι είναι και ένας βαθμός ψυχολογίας γιατί δείχνουμε τις ικανότητές μας".

Για το τί άλλαξε ο Γιώργος Παράσχος, ανέφερε: "Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ για τον κύριο Γιώργο, είναι πάρα πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι το βασικό του προσόν είναι ότι διαβάζει πολύ καλά τον αντίπαλο. Νομίζω ότι κι ο κόουτς κι εμείς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια σε ένα νέο σύστημα, το δουλέψαμε πολύ μέσα στην εβδομάδα και πήραμε έναν πολύ σημαντικό βαθμό".

Επίσης, είπε πως η απουσία του Μάνταλου συνέβαλε στο να παίξει η ΑΕΚ με ψηλά την μπάλα και ανέφερε πως η Ένωση αγωνίστηκε όπως την περίμενε στο χθεσινό ματς του ΟΑΚΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ