ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Κλήθηκε σε απολογία ο αδικαιολογήτως απών Στόουκς

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιρλανδός επιθετικός, Άντονι Στόουκς, παραμένει "άφαντος" - απουσίασε για τρίτη ημέρα από τις προπονήσεις του Απόλλωνα Σμύρνης - και η "Ελαφρά Ταξιαρχία" τον καλεί σε απολογία.

Για τρίτη ημέρα λείπει από τις προπονήσεις ο Άντονι Στόουκς. Ο 29χρονος Ιρλανδός επιθετικός που αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης την προηγούμενη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο παραμένει "άφαντος" κι αναζητούνται τα ίχνη του.

Μάλιστα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να κληθεί σε απολογία από την "Ελαφρά Ταξιαρχία". Φυσικά και δεν υπολογίζεται για την εκτός έδρας αναμέτρησης της 27ης αγωνιστικής με τη Λαμία (14/4, 15:00), ενώ το μέλλον του στη Ριζούπολη παραμένει δυσοίωνο.

Έχει τέσσερις συμμετοχές, τρεις εκ των οποίων στην αρχική ενδεκάδα, αλλά κανένα γκολ μέχρι τώρα. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου του Απόλλωνα:

"Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία (Σάββατο, 14/4/2018, 15:00) στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του πλην του Άντονι Στόουκς, ο οποίος απουσίασε για τρίτη ημέρα και τις επόμενες μέρες θα κληθεί σε απολογία σύμφωνα με όσα προβλέπει ο εσωτερικός κανονισμός της ομάδας".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ