ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Κασναφέρης: "Ήρθαμε για να μείνουμε"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
Καζναφέρης EUROKINISSI SPORTS

Σε ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο Γιώργος Κασναφέρης, ο οποίος αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από την Ξάνθη και στα νέα του καθήκοντα στον Απόλλωνα Σμύρνης. Τι απάντησε για τον "Τσόρι".

Στην ΕΡΑσπορ και στον Δημήτρη Μαλισιώβα μίλησε ο άλλοτε διεθνής διαιτητής, Γιώργος Κασναφέρης. Ο νυν εκτελεστικός διευθυντής του Απόλλωνα Σμύρνης, μίλησε για την ομάδα και για τους στόχους της για την νέα περίοδο όπου θα αγωνίζεται στη Super League, αλλά και για την αποχώρηση από την Ξάνθη. Τι ανέφερε σε ερώτηση για τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες.

Για την αποχώρησή του από την Ξάνθη: «Έμεινα έξι χρόνια στην Ξάνθη, αλλά υπήρχαν προσωπικοί λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση να έρθω στην Αθήνα. Έχω κάνει το «αγροτικό» μου και στην Ξάνθη για έξι χρόνια και στον Λεβαδειακό για δύο χρόνια Ήταν ελκυστική η πρόταση από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, η οποία με βοήθησε να έρθω στην Αθήνα, να φτιάξω μια καλή ομάδα, η οποία έχει σκοπό να γίνει πιο δυνατή στη συνέχεια. Μπορεί να είχα τους δικούς μου λόγους που έφυγα από την Ξάνθη, αλλά έφυγα χορτάτος και ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και τον κύριο Πανόπουλο που με βοήθησε να κάνω ένα άλμα από τη διαιτησία στο ποδόσφαιρο. Ήταν λοιπόν έξι χρόνια γεμάτα με καλές, αλλά και με κακές στιγμές».

Για τον στόχο της διοίκησης του Απόλλωνα: «Ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια, εκτός από μια παρένθεση με τη διοίκηση του κύριου Βελλή που έπαιξε για έναν χρόνο στη Super League, δυστυχώς καλώς ή κακώς ήταν σε έναν ποδοσφαιρικό λήθαργο, με αποτέλεσμα όλοι οι φίλαθλοι ή οι οπαδοί της ομάδας είτε να έχουν στραφεί σε άλλες ομάδες, είτε να έχουν απογοητευτεί ή απομακρυνθεί. Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια δυνατή διοίκηση που προσπαθεί να κάνει πράγματα που θα βοηθήσουν σημαντικά τον σύλλογο. Άρα ο στόχος μας είναι να είμαστε πιο υγιείς κάθε χρονιά που περνάει, να είναι η ομάδα πιο δυνατή, να πάει ακόμα καλύτερα και από την παραμονή και να γίνει υπολογίσιμη. Και τα επόμενα χρόνια να προσπαθήσουμε να γίνουμε η τέταρτη ομάδα του Λεκανοπεδίου».

Για τον Άκη Μάντζιο: «Ο Μάντζιος είναι ο προπονητής που έφερε τον Απόλλωνα στη Super League, ήταν στην ομάδα ακόμα και στα δύσκολα. Είναι ένας καταξιωμένος προπονητής και η διοίκηση έκανε το αυτονόητο, κρατώντας τον και για την νέα σεζόν».

Για την έδρα του Απόλλωνα: «Αυτή τη φορά ολοκληρώθηκε η συμφωνία μεταξύ της διοίκησης και του ερασιτέχνη. Για πέντε χρόνια η ομάδα μας θα έχει ως έδρα της το γήπεδο της Ριζούπολης, το οποίο θα ανακατασκευαστεί. Επίσης η διοίκηση έχει κάνει κι άλλες κινήσεις όπως είναι η αγορά του πούλμαν και των γραφείων».

Για τη διοίκηση της ομάδας: «Ο Απόλλωνας έχει μια δυνατή διοίκηση με καλή χορηγία και θα πορευτεί σαν μοναχικός καβαλάρης. Εμείς δεν θα είμαστε με κανέναν και έχουμε τη θέληση να πορευτούμε μόνοι μας».

Για τον Τσόρι Ντομίνγκες: «Αυτό που θα κάνουμε, είναι ότι θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μια ομάδα που θα είναι του χρόνου ανταγωνιστική, θα προσπαθήσει να έχει εξασφαλίσει την παραμονή της από νωρίς και να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Τώρα αν έρθει ο οποιοσδήποτε, δεν έχει σημασία. Σημασία έχει του χρόνου τον Μάιο να είμαστε όλοι καλά, έχοντας κλείσει με τον καλύτερο τρόπο την χρονιά».

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ