ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Καραγιάννης: "Συγγνώμη απ' τον ΠΑΟΚ, μου υπέκλεψαν τον λογαριασμό"

Καραγιάννης: "Συγγνώμη απ' τον ΠΑΟΚ, μου υπέκλεψαν τον λογαριασμό"

Ο νεαρός παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Καραγιάννης πήρε θέση για το θέμα που προέκυψε με το προσβλητικό σχόλιο για τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας πως έπεσε θύμα υποκλοπής.

Ένα προσβλητικό σχόλιο του νεαρού ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργου Καραγιάννη στο Instagram για τον ΠΑΟΚ προκάλεσε τεράστιο ζήτημα μεταξύ των δύο ομάδων και είχε ως αποτέλεσμα οι διοικούντες την "Ελαφρά Ταξιαρχία" να αποφασίσουν να λύσουν τη συνεργασία μαζί του.

Λίγη ώρα μετά το ντόρο που προκλήθηκε, ο νεαρός παίκτης δημιούργησε νέο λογαριασμό στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υποστηρίζοντας πως έπεσε θύμα υποκλοπής. Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη απ' τους ανθρώπους του "Δικέφαλου", ενώ έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση της διοίκησης.

"Ξύπνησα σήμερα το πρωί και αντίκρισα πράγματα που δεν τα ήξερα και δεν τα πίστευα. Τα σχόλια που γράφτηκαν ήταν προϊόν υποκλοπής,παρόλο που δεν μπορώ να το αποδείξω. Για αυτό και διέγραψα τους λογαριασμούς μου από τον τρόμο μου και τις απειλές που δέχτηκα εκείνη τη στιγμή. Θα ήθελα να ζητήσω χίλια συγγνώμη απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον φίλαθλο κόσμο του, σε καμία περίπτωση δεν θα σχολίαζα έτσι μια τόσο ιστορική ομάδα όπως αυτή του ΠΑΟΚ, όπως επίσης δεν αρμόζει στην ιστορία και το ήθος της ομάδας του Απόλλωνα Σμύρνης. Θέτω τον εαυτό μου υπεύθυνο και έτοιμο να δεχτώ κάθε συνέπεια και σε καμία περίπτωση δεν φέρει καμία ευθύνη η ΠΑΕ Απόλλων", αναφέρει το μήνυμά του.

Δείτε την ανάρτηση:

Καραγιάννης: "Συγγνώμη απ' τον ΠΑΟΚ, μου υπέκλεψαν τον λογαριασμό"

Photo Credits: paokfc.gr

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ