ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ισραηλινό επιθετικό παίρνει και ο Απόλλων Σμύρνης

Ισραηλινό επιθετικό παίρνει και ο Απόλλων Σμύρνης
Ελμπάζ

Τον Ισραηλινό επιθετικό Έλι Ελμπάζ έκλεισε ο Απόλλων Σμύρνης. Ο 24χρονος επιθετικός, που ανήκε στην Χαποέλ Χάιφα, έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο στην "Ελαφρά Ταξιαρχία". (VIDEO).

Τον 24χρονο επιθετικό, Έλι Ελμπάζ, ο οποίος έπαιζε στην Hapoel Kfar Saba αλλά ανήκε στην Χαποέλ Χάιφα, έκλεισε ο Απόλλων Σμύρνης. Ο Ισραηλινός επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο διετούς διάρκειας στην "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στο Ισραήλ, μάλιστα, θα λάβει 200.000 ευρώ από τους "κυανόλευκους". Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 31 συμμετοχές και σημείωσε 10 γκολ. Στη χώρα του έχει αγωνιστεί και στην Maccabi Ahi Nazareth και Ironi Tiberias. Είναι διεθνής με την Κ19 του Ισραήλ.

Αυτός είναι ο δεύτερος Ισραηλινός που θα αγωνιστεί στην Ελλάδα τη νέα σεζόν, αφού ο Παναθηναϊκός αποκτά τον Όμρι Άλτμαν. Το deal, μάλιστα, έκλεισε το ίδιο γραφείο, οι εκπρόσωποι του οποίου είναι ήδη στην Ελλάδα για να τελειώσουν τη μεταγραφή του τελευταίου στο "τριφύλλι".

Ο Ελμπάζ είναι γεννημένος στις 21 Ιανουαρίου 1992 και έρχεται ως ελεύθερος στην ομάδα της Ριζούπολης. Την Κυριακή (2/7) θα βρίσκεται στην Αθήνα για να επισημοποιηθεί η συμφωνία με τον Απόλλωνα.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ