ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η πρώτη αποστολή του Βούλιτς στον Απόλλωνα Σμύρνης

Η πρώτη αποστολή του Βούλιτς στον Απόλλωνα Σμύρνης
FCAPOLLON.GR

Τρία νέα πρόσωπα συμπεριέλαβε στην πρώτη του αποστολή ως τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, o Ζόραν Βούλιτς για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (1/10, 18:15). Εκτός ο τραυματίας Κύργιας και ο τιμωρημένος Ντάσιος.

Ο 55χρονος Κροάτης προπονητής, Ζόραν Βούλιτς, κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα Σμύρνης στη Βοιωτία και την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Λεβαδειακό (1/10, 18:15) στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Για τη Λιβαδειά δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μιχάλης Κύργιας και Ανιέτε (ο Ισπανός είναι εδώ και αρκετό καιρό απών), αλλά και ο Γιώργος Ντάσιος, ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας ήττα από τον Πλατανιά (0-1) για την 5η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Οι απουσίες επέβαλαν νέα πρόσωπα στην αποστολή από τον Κροάτη σε σχέση με τον προκάτοχό του, Άκη Μάντζιο. Στην πόλη της Βοιωτίας βρίσκονται οι Μιχάλης Ζαρόπουλος, Αλέξανδρος Κούρος και Λινέλ Κιταμπαλά.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Ζαρόπουλος, Χουάντερσον, Τσόβιτς, Κοντοές, Παπάζογλου, Μπιζιμίν, Μπαρτολίνι, Κούρος, Βαλλιάνος, Χουάρεζ, Μπαμπιάρζ, Κονέ, Μενδρινός, Αλμπάνης, Σιατραβάνης, Κιταμπάλα, Μάατσεν, Μάατσι και Καστιγέχος.

H "Ελαφρά Ταξιαρχία" ψάχνει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς μετά από πέντε αγωνιστικές έχει καταφέρει να πάρει μόνο δύο ισοπαλίες (στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο και τη Ριζούπολη με τον ΠΑΟΚ), ενώ έχει "γευτεί" τρεις φορές την πίκρα της ήττας (στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό και στη Ριζούπολη από τον Πλατανιά). Έτσι με δύο μόλις βαθμούς, μοιραία, βρίσκεται στην προτελευταία (15η) θέση της κατάταξης.

Photo credits: fcapollon.gr

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ