ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η πρόταση του Απόλλωνα Σμύρνης για τη Ριζούπολη

Η πρόταση του Απόλλωνα Σμύρνης για τη Ριζούπολη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τις θέσεις της για το γήπεδο της Ριζούπολης και την αξιοποίηση του, γνωστοποίησε η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τους φίλους της ομάδας. Τερματοφύλακας της ομάδας είναι ο Γιώργος Γεωργακόπουλος.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση για το γήπεδο της Ριζούπολης και την αξιοποίησή του μετά την συνάντηση που είχε με φίλους της ομάδας. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των φιλάθλων, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωσή της, ζήτησαν να κοινοποιηθεί προς κάθε ενδιαφερόμενο η συγκεκριμένη πρόταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

"Συνάντηση με φιλάθλους του Απόλλωνα Σμύρνης είχε το βράδυ της Δευτέρας, 25/7/2016, η διοίκηση της ΠΑΕ, στην οποία συζητήθηκε η τελική μας πρόταση για το γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας».

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των φιλάθλων, οι οποίοι μετά την ολοκλήρωσή της, ζήτησαν να κοινοποιηθεί προς κάθε ενδιαφερόμενο η συγκεκριμένη πρόταση. Μια πρόταση που θεωρούμε ότι δεν θα επιτρέψει να μετατραπεί σε παιδική χαρά το ιστορικό γήπεδο της Ριζούπολης, όπως κάποιοι επιθυμούν.

Η πρόταση έχει ως εξής:

• Η σύμβαση ανάμεσα στον ερασιτέχνη και την ΠΑΕ θα έχει διάρκεια 5 χρόνια ( 2 + 3χρόνια με δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης από την ΠΑΕ) και θα αφορά όλους τους κλειστούς χώρους (πλην αυτών που χρησιμοποιεί ο ερασιτέχνης και των εμπορικών χώρων περιμετρικά, που ενοικιάζει) , τον αγωνιστικό χώρο και το κυλικείο του γηπέδου ποδοσφαίρου.

• Η ΠΑΕ υποχρεούται να καταβάλει στον Ερασιτέχνη ως μίσθωμα 20.000€ για κάθε έτος .

• Στη διάρκεια της σύμβασης ο Ερασιτέχνης είναι υποχρεωμένος να παρέχει όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα που χρειάζονται για την αδειοδότηση της ΠΑΕ εντός 48 ωρών από τη στιγμή που του ζητηθεί.

• Η ΠΑΕ θα ανακατασκευάσει μερικώς τον χλοοτάπητα του «Γ. Καμάρας» με δικά της χρήματα, προκειμένου η ομάδα να προλάβει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα.

(Αξία ανακατασκευής : 40.000€-60.000€)

• Η ΠΑΕ θα αναλάβει τα έξοδα συντήρησης και καλής λειτουργίας του γηπέδου ποδοσφαίρου.

• Η ΠΑΕ θα αποδίδει τα νόμιμα ποσοστά στο Γυμναστικό Σύλλογο, όπου προβλέπονται αυτά.

• Στον επόμενο χρόνο και αφού επιτευχθεί η άνοδος της ομάδας στη Super League θα γίνει ολική ανακατασκευή του αγωνιστικού χώρου. (Διάρκεια εργασιών : 3-4 μήνες, Κόστος : 160.000€ - 200.000€ από την ΠΑΕ)

• Θα τοποθετηθούν ξεχωριστοί μετρητές ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και ΟΤΕ και το κάθε συμβαλλόμενο μέλος θα καλύπτει ότι προέρχεται από τη χρήση. Το κόστος τοποθέτησης μετρητών θα καλυφθεί εξ ημισείας.

• Ρητά ο Ερασιτέχνης δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί τον αγωνιστικό χώρο για τις ακαδημίες του και για καμία δραστηριότητα που επιβαρύνει τον αγωνιστικό χώρο.

• Η ΠΑΕ υποχρεούται να παραχωρήσει στον Ερασιτέχνη κατόπιν συνεννόησης ώρες προπονήσεων στο γήπεδο Αχιλλέας Κάτω Αχαρνών για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, το οποίο έχει μισθώσει, προκειμένου να στεγάσει τις ακαδημίες του.

• Η ΠΑΕ δύναται να παραχωρήσει στον Ερασιτέχνη, εάν αυτός κρίνει ότι θέλει να το χρησιμοποιήσει, το γήπεδο του Ακράτητου.

• Σε όλες τις περιπτώσεις αυτός που θα χρησιμοποιεί το γήπεδο θα είναι και αυτός που θα καλύπτει το κόστος συντήρησης του γηπέδου που χρησιμοποιεί".

Ο Γεωργακόπουλος στον Απόλλωνα Σμύρνης

Εξάλλου, ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιώργου Γεωργακόπουλου: "Μια ακόμα προθήκη στο ρόστερ του Απόλλωνα Σμύρνης αυτή τη φορά στη θέση του τερματοφύλακα. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε η απόκτηση του Γιώργου Γεωργακόπουλου. Γεννημένος στις 20/5/1992, προέρχεται από τον Παναρκαδικό ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Ζάκυνθο, Παναχαϊκή και Αστέρα Τρίπολης".

Σύμβαση για το γήπεδο Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι σήμερα Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016 υπεγράφη η σύμβαση για τη χρήση του γηπέδου Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών για τα τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ. Η σύμβαση έχει διάρκεια για 1+4 χρόνια.

Μετά την τακτοποίηση και αυτής της εκκρεμότητας, για την ΠΑΕ απομένει να οριστικοποιηθεί το γήπεδο, στο οποίο θα δοθούν οι εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας για την περίοδο 2016-2017".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ