ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η "μούντζα" του Πετρόπουλου στο Απόλλων Σμύρνης - Άρης

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΡΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αντώνης Πετρόπουλος "μούντζωσε" τον βοηθό της αναμέτρησης του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη, απεβλήθη από το διαιτητή και κινδυνεύει να χάσει τα τρία επόμενα ματς της ομάδας του για τη Stoiximan.gr Football League. (video)

Η υπόδειξή του σε θέση οφσάιντ από το βοηθό στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Άρη (2-2) δεν άρεσε στον επιθετικό της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", Αντώνη Πετρόπουλο, ο οποίος εξέφρασε τη διαμαρτυρία του "μουντζώνοντάς" τον.

Ο Σταύρος Μάνταλος, ορθώς, τον απέβαλε με τον επιθετικό του Απόλλωνα Σμύρνης να κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα τέσσερα επόμενα ματς της ομάδας του.

Στο άρθρο 10 παρ.1 αναφέρεται ότι επιβάλλεται "ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών ημερών εάν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για έναν από τους εξής λόγους: Υβριστική συμπεριφορά - έργω ή λόγω - προς τους διαιτητή, βοηθούς διαιτητές, παρατηρητή, βοηθό παρατηρητή και γιατρό του αγώνα".

Σε περίπτωση που επιβληθεί στον Αντώνη Πετρόπουλο η προβλεπόμενη τιμωρία θα απουσιάσει από τους εξής τρεις επόμενους αγώνες της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" για τη Stoiximan.gr Football League κι αυτό γιατί ένα εκ των επόμενων τεσσάρων ματς είναι με αντίπαλο τον Πανθρακικό, ο οποίος έχει αποχωρήσει. Αναλυτικά: Με Χανιά (εκτός έδρας), Πανθρακικό (δεν διεξάγεται), Καλλιθέα (εκτός) και Σπάρτη (εντός).

ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

Να σημειώσουμε ότι ο Έλληνας επιθετικός ποτέ ξανά στο παρελθόν, από το 2003 όταν και ξεκίνησε να παίζει επαγγελματικά δεν έχει αποβληθεί. Έως τώρα είχε δώσει 260 ματς έχοντας αντικρίσει μόνο την κίτρινη κάρτα και ποτέ του την κόκκινη, όπως συνέβη την Κυριακή το μεσημέρι. Επίσης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχει απασχολήσει ποτέ ξανά με κάποια ενέργεια του εντός ή εκτός αγωνιστικών χώρων.

Δείτε το video με την επίμαχη φάση:

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ