ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η FIFA μπλόκαρε τη μεταγραφή Σιαλμά στον Απόλλωνα

Η FIFA μπλόκαρε τη μεταγραφή Σιαλμά στον Απόλλωνα
Σιαλμάς INTIME SPORTS

Μια... ανάσα από την απόκτηση του Δημήτρη Σιαλμά βρέθηκε ο Απόλλων Σμύρνης, τη μεταγραφή του ωστόσο, "μπλόκαρε" η FIFA. Μένει ως έχει η "Ελαφρά Ταξιαρχία" ενόψει Fooball League και Κυπελλου.

Το πρωί της Παρασκευής (11/9) ο Δημήτρης Σιαλμάς βρέθηκε στη Ριζούπολη με σκοπό να υπογράψει στον Απόλλωνα Σμύρνης, που αναζητούσε έναν επιθετικό για να πλαισιώσει τους Χρήστο Τζιώρα και Τάσο Κρητικό. Η μεταγραφή δεν προχώρησε,λ παρότι όλα έδειχναν πως ο 29χρονος επιθετικός θα συνεργαζόταν με τους "κυανόλευκους".

Δεν κατέστη εφικτό να ξεπεραστούν διαδικαστικού χαρακτήρα εμπόδια που αφορούσαν το σύστημα διεκπεραίωσης διεθνών μετεγγραφών και το διαφαινόμενο deal δεν ολοκληρώθηκε, μια και η FIFA άναψε "κόκκινο". Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως δεν είχε... απεμπλακεί οριστικά από την τέως ομάδα του, την ρουμάνικη Τσεαλούλ Πιάτρα, σε βάρος της οποίας είχε κινηθεί νομικά.

Η ΠΑΕ Απόλλων, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση, ενημερώνοντας για τους λόγους που δεν προχώρησε η συνεργασία: " Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει ότι παρά την εδώ και τρεις ημέρες προφορική συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σιαλμά, η μετεγγραφή του στην ομάδα μας δεν πραγματοποιήθηκε.Η ΠΑΕ αλλά και ο ποδοσφαιριστής προέβησαν στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να ξεπεραστούν διαδικαστικού χαρακτήρα εμπόδια που αφορούσαν το σύστημα διεκπεραίωσης διεθνών μετεγγραφών.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η απάντηση της FIFA ήταν αρνητική και ως εκ τούτου η μετεγγραφή δεν πραγματοποιήθηκε.Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ευχαριστεί τον ποδοσφαιριστή για τις ενέργειες που έκανε προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό της ομάδας μας".

Ο Σιαλμάς έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Αστέρα, Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιώς, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΚ και Πλατανιά, ενώ το 2012-2013 έπαιξε στην Καζάρ Λενκοράν του Αζερμπαϊτζάν.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ