ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το Πράβετς

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το Πράβετς
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (17/7) για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Βουλγαρία.

Τη Δευτέρα (17/7) θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του ο Απόλλων Σμύρνης με τον Βαγγέλη Μάντζιο να ανακοινώνει το Σάββατο την αποστολή που θα βρεθεί στην Βουλγαρία και αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές.

Οι "κυανόλευκοι" θα επιστρέψουν στις 28 Ιουλίου από τη Βουλγαρία και στο διάστημα της εκεί παραμονής τους θα δώσουν τρία φιλικά παιχνίδια κόντρα σε Κέρκυρα, Πλατανιά και Ξάνθη.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο τεχνικός της ομάδας μας, Ακης Μάντζιος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που τη Δευτέρα θα μεταβούν στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο Πράβετς όπου θα παραμείνουν έως τις 28 Ιουλίου 2017.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Τσόβιτς, Ταΐρης, Ζαρόπουλος, Μαυρίδης, Ελμπάζ, Κονέ, Μπαρτολίνι, Κοντοές, Ντάσιος, Κύργιας, Βαλλιάνος, Κούρος, Αλμπάνης, Βαφέας, Σιατραβάνης, Καλλέργης, Αναστασίου, Μάατσι, Μπαμπιάρζ, Μενδρινός, Αγγελόπουλος, Καφεντζής, Πέτσης, Κατσάρας.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί στις εγκαταστάσεις που διαθέτει το ξενοδοχείο Riu Pravets.

Κατά την παραμονή της στη Βουλγαρία, η ομάδα μας θα δώσει τρεις φιλικούς αγώνες. Συγκεκριμένα, θα αντιμετωπίσει στις 20 Ιουλίου την Κέρκυρα, στις 23 Ιουλίου τον Πλατανιά και στις 26 Ιουλίου την Ξάνθη".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ