ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

"Γράψ' το από τώρα, μέσα είναι..."

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΓΚΟΛ
Ελμπάζ ICON

Ο σπεσιαλίστας Έλι Ελμπάζ χάρισε βαθμό στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Περιστέρι με εκτέλεση φάουλ. Έτσι είχε σκοράρει και στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, όταν οι άνθρωποι της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" είχαν... προειδοποιήσει τον 4ο διαιτητή.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχανε 1-0 από τον Ατρόμητο το βράδυ της Δευτέρας (21/8) στο Περιστέρι. Ο Άκης Μάντζιος πέρασε στον αγώνα τον Έλι Ελμπάζ αντί του Ντάσιου, στο 85'. Του είχε δώσει εντολή να εκτελέσει αυτός φάουλ έξω από την περιοχή, γνωρίζοντας την ικανότητά του να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του, η "Ελαφρά Ταξιαρχία" κέρδισε φάουλ και ο Εμανουέλ Κονέ έτρεξε πρώτος πάνω στη μπάλα για να σουτάρει αυτός. Όταν κατάλαβε ότι θα το έπαιρνε επάνω του ο Ελμπάζ, νευρίασε, γιατί ήθελε να αναλάβει ο ίδιος την εκτέλεση. Η εντολή του Μάντζιου, ωστόσο, ήταν ξεκάθαρη: Ελμπάζ. Ο Ισραηλινός έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μίρκοβιτς και έγινε το 1-1, που έμεινε μέχρι τέλους.

Ο 25χρονος το είχε ξανακάνει πριν από μερικά βράδια στη Λεωφόρο, στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό. Μία μέρα πριν από εκείνη την Πέμπτη της 10ης Αυγούστου, στην προπόνηση, όλα μέσα τα 'στελνε ο Ελμπάζ. Πριν λοιπόν εκτελέσει απέναντι στον Παναθηναϊκό, ενώ το σκορ ήταν 0-1, οι άνθρωποι του Απόλλωνα έλεγαν στον 4ο: "Γράψ' το από τώρα, μέσα είναι...". Όπως και έγινε.

Η "Ελαφρά Ταξιαρχία φαίνεται ότι βρήκε έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετική ικανότητα στις στατικές φάσεις. Η ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο ανήκει σε μεγάλο ποσοστό σε αυτόν, αλλά και στον Άκη Μάντζιο που τον πέρασε στο φινάλε, έχοντας δώσει τη σχετική οδηγία να εκτελέσει αυτός έξω από την περιοχή σε ενδεχόμενο φάουλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βαθμό με Ελμπάζ ο Απόλλων, 1-1 με Ατρόμητο
Μάντζιος: "Απαίτησα από τον Ελμπάζ να χτυπήσει το φάουλ"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ