ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ετοιμάζουν μηνύσεις στον Απόλλωνα

Ετοιμάζουν μηνύσεις στον Απόλλωνα
Ηρακλής, Απόλλων Σμύρνης INTIME SPORTS

Στον Απόλλωνα Σμύρνης είναι διατεθειμένοι να κυνηγήσουν μέχρι τέλους την υπόθεση ανόδου στη Superleague. Αποφασισμένος για δικαίωση ο μεγαλομέτοχος, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Ο Απόλλων Σμύρνης τερμάτισε στην 3η θέση των play off της Football League και με τα νέα δεδομένα που έχουν σημειωθεί στο ποδόσφαιρο με Βέροια - Κέρκυρα, άπαντες είναι αποφασισμένοι να παλέψουν μέχρι τέλους την υπόθεση της ανόδου στη Superleague.

Η ΕΕΑ με απόφαση - εισήγηση επιθυμεί την αποβολή της Κέρκυρας από τη Superleague και στην ''Ελαφρά Ταξιαρχία'' θέλουν να είναι αυτοί που θα πάρουν τη θέση της. Ποντάρουν στον παλιό ΚΑΠ, αυτόν που ίσχυε στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε, ο οποίος αναφέρει πως αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ομάδων για συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία, ανεβαίνουν ομάδες από τη χαμηλότερη κατηγορία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιδιοκτήτης του Απολλωνα Παναγιώτης Μονεμβασιώτης θα φτάσει το θέμα στα άκρα και ετοιμάζει μάλιστα μυνήσεις αν δεν δικαιωθεί η ομάδα του. Έχει έρθει σε επαφή με ποινικολόγους για να δει πώς θα κινηθεί. Όλα αυτά ασφαλώς αν η Κέρκυρα οριστικά υποβιβαστεί.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ