ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

"Έργο Πανουργιά Παπαϊωάννου είναι η κακή διαιτησία του κυρίου Στυλιαρά"

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο σύνδεσμος παλαιμάχων του Απόλλωνα Σμύρνης εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του προέδρου της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου και του διαιτητή Στυλιαρά, για τα σφυρίγματά του στον αγώνα των δυο ομάδων στη Ριζούπολη.

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε στον πρόεδρο της Λαμίας, Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο σύνδεσμος παλαιμάχων του Απόλλωνα Σμύρνης, στον οποίον χρεώνουν εν πολλοίς την διαιτησία του Στυλιαρά στο ματς των δυο ομάδων στη Ριζούπολη, αναφέρονται στο ρόλο που έπαιξε -σύμφωνα με εκείνους- στις εκλογές της ΕΠΟ και στις σχέσεις που έχει με την εκάστοτε ηγεσία της Ομοσπονδίας. Παράλληλα, οι παλαίμαχοι της "Ελαφράς Ταξιαρχίας" δεν παραλείπουν να καταφερθούν εναντίον και του διαιτητή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Έργο Πανουργιά Παπαϊωάννου, του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμίας είναι η κακή διαιτησία του κυρίου Στυλιαρά στον χθεσινό αγώνα με την ομάδα μας. Ο κ. Παπαϊωάννου, είναι σαφές ότι χειρίζεται άψογα τα θέματα εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ήταν επί πολλά χρόνια στο πλευρό της προηγούμενης εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που άλλωστε έχει δηλώσει και ο ίδιος.

Πέρασε έγκαιρα στην πλευρά της σημερινή εξυγίανσης του ποδοσφαίρου. Προσέφερε κάποιες σημαντικές Ενώσεις με «ψήφους» στη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ του κ. Βαγγέλη Γραμμένου και πλέον εισπράττει ανταποδοτικά τέλη καλών διαιτητικών αποφάσεων για την ομάδα του. Κάτι που συμβαίνει τα τελευταία δυο χρόνια από τους νέους εξυγιαντές του ελληνικού ποδοσφαίρου που τον έχουν υιοθετήσει.

Όσον αφορά την ομάδα μας, όλοι είδαμε με πόση ευκολία ο κακός και πονηρός διαιτητής Στυλιαράς «εκτέλεσε» τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΥΓ1: Η προηγούμενη εξυγίανση έδειχνε ξεκάθαρα ότι δεν επιθυμούσε τον Απόλλωνα στη Super League. Οι σημερινοί εξυγιαντές είναι επίσης ξεκάθαρο ότι ενδιαφέρονται για τις ομάδες τους και μόνο. Και είναι πρόθυμοι να καταστρέψουν την οποιαδήποτε υγιή ομάδα και φωνή που εκπροσωπεί το πραγματικά καθαρό ποδόσφαιρο.

ΥΓ2: Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης ζητούμε από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, να πάψει να ορίζει διαιτητές φίλα προσκείμενους στον κ. Πανουργιά και σε αυτούς που τον προστατεύουν. Την επόμενη φορά θα μιλήσουμε με ονόματα

ΥΓ3: Εμεί οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Σμύρνης, καλούμε όλους τους Απολλωνιστές σε εγρήγορση. Η αγαπημένη μας ομάδας έχει μπει στο στόχαστρο της εξυγίανσης και τον προστατευόμενών της όπως ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Βασίλης Μαστρακούλης"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ