ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επίθεση Απόλλωνα σε Βασιλαντωνόπουλο

Επίθεση Απόλλωνα σε Βασιλαντωνόπουλο
Βασιλαντωνόπουλος, Ρομάνο INTIME SPORTS

Αιχμηρή ανακοίνωση του Απόλλωνα Σμύρνης σε βάρος του Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου, με αφορμή τη διαφαινόμενη μεταγραφή του στην ΑΕΚ. ''Φοβού τους ευεργετηθέντες'' ανέφερε μεταξύ άλλων η ''Ελαφρά Ταξιαρχία''.

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, εξέλιξη για την οποία ο Απόλλων Σμύρνης ανέφερε ότι δεν είχε ιδέα και ''πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ''. Ο νεαρός δεξιός μπακ αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με την Παναχαϊκή, ενώ η εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα σημείωσε πως: ''Το κεφάλαιο Απόλλων έκλεισε οριστικά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή''.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα: '' Φοβού τους ευεργετηθέντες.

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ ότι ο ποδοσφαιριστής Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος εντάχθηκε στο δυναμικό άλλης ΠΑΕ, η οποία κατά τη νέα αγωνιστική περίοδο θα μετέχει στο πρωτάθλημα της Super League. Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα μας και αγωνιζόταν στους αγώνες play off, οι οποίοι όπως γνωρίζουμε όλοι συνεχίζονται ακόμα και σήμερα. Κατόπιν αυτού ο ποδοσφαιριστής αποκλείστηκε από την αποστολή της ομάδας μας για τον σημερινό αγώνα με την Παναχαϊκή. Άλλωστε το κεφάλαιο Απόλλων έκλεισε οριστικά για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή''.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ