ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επιστροφή Μπαρτολίνι στον Απόλλωνα Σμύρνης

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης ταξίδεψε στα Γιάννινα για το παιχνίδι της Μεγάλης Τετάρτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει πετύχει δυο συνεχόμενες νίκες και ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον του στη Super League. Μάλιστα την Μεγάλη Τετάρτη η ομάδα της Ριζούπολης έχει μια ευκαιρία ακόμα για να ξεφύγει και άλλο από τη ζώνη του υποβιβασμού καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα σε εξ αναβολής ματς για την 25η αγωνιστική.

Οι "κυανόλευκοι" ταξίδεψαν χθες για τα Γιάννινα και στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν είκοσι ποδοσφαιριστές με τους Τσόβιτς, Κοντοέ να μένουν εκτός ενώ αντίθετα στην διάθεση του Παράσχου βρίσκεται ο Μπαρτολίνι. Επίσης κανονικά συμπεριλήφθηκε στην 20άδα και ο Στόουκς που είχε μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τον Πλατανιά την τελευταία στιγμή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (Τετάρτη, 4/4/2018, 19:30) ανακοίνωσε μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιώργος Παράσχος.

Στην 20άδα συμπεριέλαβε τους Χουάντερσον, Ταΐρη, Κύργια, Ναδάλες, Παπάζογλου, Στάθη, Κούρο, Μπαρτολίνι, Τσουκαλά, Κονέ, Ζησόπουλο, Μενδρινό, Ανιέτε, Χουάρερζ, Ντεβέσα, Στόουκς, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Ελμπάζ και Καστιγέχος".

Εν τω μεταξύ η διοίκησης της ομάδας ενημέρωσε τον κόσμο για την απαγόρευση μετακίνησης που υπάρχει μετά από σχετική απόφαση:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνησή τους για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (4/4/2018, 19:30)".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ