ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επίσημο: Πήρε τον Ταποκό ο Απόλλων Σμύρνης

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÃÊÏÑÉÔÓÁ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - GORICA (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Στον Απόλλωνα Σμύρνης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κέβιν Ταποκό με τον 24χρονο Γάλλο μέσο να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Ριζούπολης.

Η τρίτη μεταγραφή του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τους Αστρά και Άιλερς είναι ο γνώριμος στο ελληνικό πρωτάθλημα από το πέρασμα του στον Πανιώνιο, Κέβιν Ταποκό.

Ο 24χρονος μέσος αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 από τους "κυανέρυθρους" και το καλοκαίρι του 2017 υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του τρία χρόνια στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. Αποχώρησε όμως από τον Πανιώνιο τον Ιανουάριο του 2018 έχοντας κάνει μόλις πέντε ματς και εν συνεχεία πήγε στην Κύπρο όπου αγωνίστηκε με τον Άρη Λεμεσού.

Ο Ταποκό που υπέγραψε για δυο χρόνια επιστρέφει στην Super League για να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Ριζούπολης με την επίσημη ανακοίνωση να σημειώνει:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Κέβιν Ταπόκο. Γεννημένος στις 13 Απριλίου 1994, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Άρη Λεμεσού, Πανιώνιο, Βρυξέλλες, Μουσκρόν-Πέρουβελτζ, Λέουβεν, Ντέσελ Βελγίου, Βρυξέλλες, Λωζάνη αλλά και στις μικρές της Λιόν και της Λε Μαν και την ομάδα της γενέτειράς του, τη Λαβάλ".

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ