ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Επίσημο: Πήρε και Γκίνο ο Απόλλων Σμύρνης

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ / FOOTBALL LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ / FOOTBALL LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε μια ακόμη προσθήκη προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος απέκτησε τον Δημήτρη Γκίνο ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Παναχαϊκή.

Η μεταγραφική ενίσχυση του Απόλλωνα Σμύρνης συνεχίζεται με την ομάδα της Ριζούπολης να ανακοινώνει την Τετάρτη μια ακόμα μεταγραφή. Οι "κυανόλευκοι" έκαναν γνωστό πως στο ρόστερ της νέας σεζόν θα ανήκει και ο Δημήτρης Γκίνο ο οποίος την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή.

Ο Γκίνο ο οποίος είναι 24χρονών, αγωνίζεται ως μέσος και ήρθε να δώσει μια ακόμα λύση στη μεσαία γραμμή του Απόλλωνα ενόψει της επόμενης περιόδου. Την περσινή σεζόν ο Γκίνο κατέγραψε 24 συμμετοχές με την ομάδα της Πάτρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο ενώ με τον Απόλλων Σμύρνης θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Super League. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γκίνο. Γεννημένος στις 13 Φεβρουαρίου 1994, αγωνίζεται ως μέσος.

Στο παρελθόν έχει παίξει σε Παναχαϊκή, Καλαμάτα, Παναργειακό, Άρη, Φωστήρα και στην Κ-20 του Ολυμπιακού. Υπήρξε διεθνής με τις Εθνικές Κ-21 και Κ-19 της Αλβανίας".

Η απόκτηση του Γκίνο ήρθε να προστεθεί σε αυτές των Αστρά, Ταπόκο, Άιλερς, Μάντζιου και Ελ Χέλβε που είχε ανακοινώσει τις προηγούμενες μέρες η ομάδα της Ριζούπολης.

TAGS ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ